Even heel eerlijk… hoeveel tijd plan jij voor jezelf?

Vraag je vooral aan anderen: hoe gaat het met jou?
Of check je ook regelmatig bij jezelf: hoe gaat het nu met mij?

Ik kan je vertellen dat je het waard bent om mínstens net zoveel tijd voor jezelf te nemen als de tijd die je neemt voor je klanten, je kinderen en de anderen om je heen…

Ik kan je ook vertellen dat júist door meer tijd voor JOU in te plannen, je er nóg beter kunt zijn voor je klanten, je kinderen en de anderen om je heen…

Ik kan je vanalles vertellen, maar ik ben vooral benieuwd; hoe is het voor jou?

Hoe ervaar JIJ dit?
En wat voelt goed voor jou?
Je bent helemaal welkom om mijn mail te reageren. Ik hoor je graag.

Ikzelf had de afgelopen weken bijzonder veel gesprekken via telefoon, ZOOM en in real life… Ik geniet daar volop van; échte verbinding met klanten, community leden en andere mooie mensen. Oprecht nieuwsgierig en in verbinding met anderen, leer ik de ander én ook steeds weer mezelf beter kennen. Zo fijn!

Én tegelijkertijd voel ik dat ik het ook zo nodig heb om alleen te zijn. Even niet in gesprek. Even niet in verbinding met een ander, maar des temeer met mezelf. Hoe gaat het nu met mij? Wat gebeurt er in mij? Wat heb ik nu nodig? De stilte, de natuur, mijn skeelers of een boek, muziek… of lekker even netflixen. Ja!!

En wat blijkt nu? De tijd die ik voor mezelf neem gaat helemaal niet ten koste van de mensen om me heen (dat heb ik járenlang gedacht). Sterker nog; als ik te lang doorga zónder tijd te nemen voor mezelf, dát gaat ten koste van de mensen om me heen. Want het is killing voor mijn geduld en humeur, voor de spierspanning en vermoeidheid in mijn lijf,… Wat een kadootje om de afgelopen jaren steeds meer te ontdekken en ervaren dat deze kadootjes voor mij júist ook een kadootje zijn voor de mensen om me heen!

Wat ik mezelf gun, gun ik ook anderen.

Hoe ervaar jij dit?

 

Ik hoor je heel graag. Én ik nodig je graag uit voor de workshops die ik heb georganiseerd voor JOU. Én omdat ik er zelf zo blij van word! In oktober geef ik een Healingcircle in Breda en een Opstellingen workshop in Houten. Can’t wait!

Wil jij echt tijd maken voor JOU?

Voor wat JIJ nodig hebt, waar je naartoe wilt: je wens of verlangen?
Of waar je juist vanaf wilt: een angst of frustratie, oude overtuigingen en patronen?
Alles is welkom in mijn workshops.

Je bent welkom helemaal zoals jij jij bent.

Opstellingen, ik vind het magisch!
Op vrijdag 15 oktober geef ik een Opstellingen workshop in een glazen dome in Houten van 10-17.00u.
Met energetisch werk en opstellingen, help ik je tijdens deze workshop bewust en onbewust tools op te doen, waar je nog dagen, weken, maanden en jaren de vruchten van plukt. Tools waar je niets mee hoeft te doen, ze doen hun werk vanzelf… wat wil je nog meer?⁣

Hoe ziet een Opstellingen workshop eruit?
We komen bij elkaar met een kleine groep gelijkgestemden en gaan op een ongedwongen manier kennismaken met energie. Ieder gaat voor zichzelf ontdekken wat je onbewust naar je toe trekt of juist afstoot. En precies dát is de sleutel om hier verandering in te brengen. Vervolgens gaan we een aantal opstellingen doen… ik vind het magisch!

Voor deze workshop kun je je inschrijven als representant (€37) of als vraagsteller (nu voor maar €75). Een aantal aanwezigen kunnen namelijk tijdens de workshop hun eigen vraag tot leven laten komen in een opstelling, waarbij de anderen representant zijn. Wil je meer plezier in je werk en meer rust in je lijf? Ben je klaar met oude overtuigingen, wil je loskomen uit een angst of patroon?

Ben je benieuwd wat energie doet met jou? En wat je zelf kunt doen in de energie?
Als vraagsteller, en ook als representant sta je altijd precies op die plekken die jou ook persoonlijk veel te brengen hebben… Hier vind je meer informatie en kun je je inschrijven voor de Opstellingen workshop.

Delen is helen
Vanaf maandag 4 oktober geef ik elke maand een Healingcircle in Breda van 19-21.30u.
Een Healingcircle is een soort sharingcircle met ondersteuning van mij als energetisch therapeut. We komen samen met een groep en in vertrouwen mag je delen wat je op dat moment wilt delen. Een verlangen of frustratie. Een gevoel of angst. Wat dan ook. Ik begeleid je in wat je op dat moment nodig hebt. De healing komt niet alleen van mijn ondersteuning, maar vooral ook van het gezien en gehoord worden door de mensen in de cirkel.

Is een Healingcircle iets voor jou?
Wil jij zijn en uitspreken wie JIJ bent en wat in jou leeft, en hierin ondersteund worden? Wil je elke maand een avond écht tijd voor jou in een respectvol en veilig samenzijn, voelen wat in jou gevoeld en uitgesproken wil worden, samen helen. Kom dan naar de Healingcircles in Breda of check even de digitale Healingcircles die ik vanaf november weer ga inplannen.

 

Deel dit artikel via: