Everyone you meet

you know nothing about.

you know nothing about.

Be kind. Always.

Ian MacLaren

I may not be there yet

but I am closer than I was yesterday

José N. Harris

believe in your dreams

they were given to you

for a reason

Katrina Mayer

Professionaliseren en intervisie

Grow who you are

Voor coaches, therapeuten en andere hulpaanbieders

Verdiepen als zorgaanbieder en als mens

Nóg beter je klanten helpen door nóg meer zelf te groeien, verwerken en los te laten (wat van je klanten is).

Je kunt je inschrijven voor het jaartraject Professionaliseren & verdiepen en/of voor intervisie, waarin we vanuit verschillende disciplines samenwerken om ieder onze eigen stukken in te brengen en op te pakken. Voor reflecteren & verwerken en inspiratie & samenwerking.
Meer informatie over het jaartraject en over de intervisie, vind je hieronder… De gouden combi is deelnemen aan beide…

  Je bent coach, therapeut of op een andere manier zorgaanbieder, beginnend of ervaren. Dan loop je tegen dingen aan. Je wordt hoe dan ook gespiegeld door je klanten in je eigen thema’s (net als door je kinderen).

  Je blijft in beweging als coach of therapeut , door zelf je thema’s op te blijven pakken. zodat je niet je eigen thema’s gaat projecteren op je klanten. Dat is een continu proces. De ene keer lukt dat beter dan de andere keer. Ook jij bent mens. En ook jij hebt blinde vlekken, net als ik, net als iedereen.

  Kosten jaartraject

  Deze pilot Professionaliseren & verdiepen met elke maand een waardevolle lesdag bij Floralia Park in Oosterhout. Het jaartraject start in september voor een exclusieve pilot-prijs van €799 exclusief btw. In 2025 zal het jaartraject €999 ex btw gaan kosten. De 21% btw is aftrekbaar voor de belasting als je ondernemer bent, je ontvangt een factuur bij je aanmelding.

  Inhoud jaartraject

  • 9 lesdagen 10-17u met elk een ander thema (zie onder) voor professionalisering, verdieping en verwerking.
  • Bij dit jaartraject zit de mogelijkheid om kosteloos intervisie te volgen. Deze intervisie kun je ook los van het jaartraject volgen, maar de combi is nóg waardevoller.
  • Tijdens dit traject krijg je standaard korting als representant bij familieopstellingen. Ook dit geeft veel inzicht en bewustwording en uitnodiging tot verwerken.
  • Én tijdens het traject ben je natuurlijk welkom om uit te reiken naar mij via whatsapp of telefoon.

  Als zorgaanbieder heb je een voorbeeldfunctie naar je klanten…

  Als jij bijvoorbeeld je thema’s uit de weg gaat, gaan je klanten dit ook doen…

  Het jaartraject Professionaliseren & verdiepen heeft elke maand een ander passend thema, om te blijven groeien als zorgaanbieder én om te zorgen dat het niet gaat opstapelen. Tijdens de lesdagen ga je aan de slag met je eigen thema, ik begeleid je om een stap te zetten in je eigen proces. In je voorbeeldfunctie naar je klanten toe én voor je eigen energie e.d., is het zelf blijven verdiepen en verwerken onmisbaar.

  Schrijf je nu in voor het jaartraject Professionaliseren & verdiepen, met elke maand een ander thema.

  Welke thema’s bijvoorbeeld?

  Macht en autoriteit… Je komt als zorgaanbieder bijvoorbeeld het thema macht en autoriteit tegen. Want je hebt macht als zorgaanbieder (en als vader/moeder) en je hebt een autoriteitspositie (net als je ouders). Hoe ga je om met jouw macht en machteloosheid? En met autoriteit in de buitenwereld? En met je eigen autoriteit? Waar sta jij in jouw kracht? Wat heb je hiervoor nodig?

  En andere thema’s, zoals…

  Hoe ga je om met Afhankelijkheid van je klanten?

  Heel jij je klanten of helen je klanten zichzelf?

  Wanneer voel jij je succesvol?
  Als je klanten je ophemelen of als ze het gevoel hebben dat ze het zelf hebben gedaan?

  Stapelen dingen van je klant in je op? Wat blijft hangen van je klanten en hoe ga je daarmee om?

  Dit en meer thema’s  (zie onder voor alle thema’s) bekijken we tijdens het jaartraject Professionaliseren & verdiepen, waarbij je ook daadwerkelijk dit in jezelf gaat voelen en waar nodig verwerken.

  Alle thema’s op een rij

  • Autoriteit en macht
  • Energetisch werken met groepen
  • Klanten spiegelen je thema’s
  • Wat blijft hangen
  • Hoogmoed en succes
  • Afhankelijkheid
  • Zelf Hulp vragen
  • Moeilijke klanten
  • Collega’s of concurrenten
  • Verantwoordelijkheid(sgevoel)

  Data volgen zsm…

   

  Lenette

  Hanneke draagt je van begin tot eind door de familie opstellingen heen. Ze weet een heel warme en open sfeer te creëren, waardoor ik al snel de ruimte voelde om mij helemaal open te stellen.

  Gudrun

  Het was een buitengewone, boeiende ervaring met onwijs intieme, mooie en onverwacht grootse opstellingen. Ik voelde me veilig en kon mezelf zijn.

  Jose

  ‘Ik heb de workshop familieopstellingen gevolgd bij Hanneke en het was echt magisch. Het was voor mij de eerste keer en ik voelde me gelijk op m’n gemak. Hanneke weet wat ze doet en ze begeleidt alles goed. Echt bijzonder om mee te maken. Ik ga zeker nog een tweede keer!’

  Renee

  Tijdens de mini-familie opstelling stelde Hanneke zaken aan de kaak die voor mij echt een eye-opener waren. Ze werkt intuitief EN to-the-point. Ik ben weer iets verder op mijn pad!

  Andrea

  Het is verbazingwekkend hoe de familieopstelling je een beeld geeft wat je plaats is in je familie, wat er gebeurd is en hoe je verder kunt. Hanneke begeleidt dit proces tot in de details, legt alles uit en zorgt dat het veilig wordt afgesloten. Zeer professioneel. Je bent bij haar in goede handen.

  Ellen

  ‘Ik heb een heel fijne krachtige opstelling gehad van Hanneke. Al langere tijd worstelde ik met mijn eigen plek innemen in mijn familiesysteem. In de familieopstelling kreeg ik helderheid en voelde ik me helemaal in mijn kracht komen op mijn eigen plek. Een onbeschrijflijk fijn en rustig gevoel kwam door me heen. In de Reiki behandeling die ik daarna van haar kreeg kon ik dit gevoel helemaal verankeren en voelde ik een diep vertrouwen dat er een blijvende verandering was opgetreden. De combi is geweldig!’

  Wilke

  ‘Ik heb afgelopen zaterdag als vraagsteller meegedaan met de familie-opstelling van Hanneke. Ik voelde me heel veilig om kwetsbaar te kunnen zijn. Hanneke is heel deskundig, weet wanneer ze moet sturen en wanneer het te laten gaan. Ze begeleidt op een hele prettige manier en houdt goed overzicht. Ik kan dit voor iedereen aanraden! Ik ben Hanneke heel dankbaar voor wat ze voor mij gedaan heeft.’

  Joyce

  ‘Hanneke kan haarfijn invoelen en straalt veel rust, warmte en liefde uit. Dit zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Ze is heel open, zonder oordeel en neemt alle tijd voor jou die nodig is. Telkens als ik bij haar ben geweest voor een sessie, voel ik opluchting, vreugde, kracht, vertrouwen en meer ruimte in mezelf. Ik merk dat ik verschillende oude overtuigingen los kan laten. Zodat ik de ruimte voel om mijn nieuwe inzichten en ervaringen te integreren in mijn dagelijks leven. Wat een rijkdom en dankbaarheid!’

  Tonnie

  ‘Hanneke heeft met mij een systeemopstelling gedaan, omdat ik het moeilijk vond mijn grenzen te trekken. Hanneke is deskundig, betrokken en zorgzaam en weet als het nodig is de zwaarte eraf te halen. Toen ik naar haar toe ging had ik 2 dingen waarin ik al langere tijd geen keuze durfde te maken. De dag na de opstelling heb ik deze 2 knopen kunnen doorhakken!’

  Marja

  Ik heb de opstelling bij Hanneke als heel prettig ervaren. Hanneke creëert een veilige sfeer en geeft je mee dat alles er mag zijn. Mooi dat de gewenste situatie centraal stond: in mijn geval een betere balans het werk. Ik heb hier ook weer een inzicht door gekregen. Daarna kon ik ook weer zelfstandig verder ontwikkelen, maar ik weet dat ik welkom ben als het nodig zou zijn.’

  Tijsje

  ‘Wat was het fijn om bij Hanneke te zijn voor een opstelling! Met veel rust en aandacht werd er naar mijn thema gekeken. Ik voelde me echt gedragen. Met nieuwe inzichten ben ik weer naar huis gegaan. En deze inzichten dienen me werkelijk dagelijks! Ik ben heel dankbaar voor deze fijne liefdevolle begeleiding.’

  Daniella

  Hanneke doorgrondt samen met jou waaruit je probleem bestaat. Ze is enorm empatisch en inlevend. Piekeren over problemen is iets anders dan het echt voelen en doorleven. Dit is wat Hanneke mij gebracht heeft. Ik ben er erg blij mee!

  Priscilla

  Ik heb bij hanneke een opstelling gedaan en dat was een heel bijzondere ervaring waardoor ik veel heb losgelaten en enorm ben gegroeid en nog steeds heb ik er heel veel aan. Hanneke is een fijn mens die veel rust uitstraalt en je ECHT mag zijn hoe je bent.

  Intervisie

  Ben je therapeut, coach of op andere manier zorgaanbieder?
  Welkom bij deze intervisiegroep, met korte krachtige opstellingen en andere werkvormen om persoonlijke stukken aan te kijken en nieuwe dingen te leren van elkaar. 

  Om elkaar te ondersteunen na behandelingen/opstellingen/workshops wanneer dingen zijn aangeraakt en/of blijven hangen.

  En in voorbereiding van bijvoorbeeld te geven workshops/behandelingen, zodat we zelf stappen zetten en dus nóg krachtiger voor de groep of 1-op-1 klant kunnen staan. Want als je zelf dingen uit de weg gaat, zal je klant of groep die dingen waarschijnlijk ook uit de weg gaan… Als zorgaanbieder en/of workshopleider hebben we zelf de eerste stap te zetten… het goede voorbeeld te geven… en dat is niet altijd zo makkelijk als het klinkt (dus we snappen vaak eigenlijk heel goed als onze klanten moeite hebben mey bepaalde dingen…)

  We gaan elkaar en in onszelf reflecteren vanuit openheid, eerlijkheid, kwetsbaarheid en vooral veiligheid en vertrouwen.

  Wanneer is de intervisie?

  Een keer per maand plan ik een intervisie in Oosterhout of Hulten, 9.30-12u of 19-21.30u.

  Kosten

  De intervisie is kosteloos.
  Ik vraag alleen een vrijwillige bijdrage van een paar euro voor de faciliteiten (contant op de locatie van de intervisie).

  Samen komen we nóg verder

  Ik zie je.
  Liefs, Hanneke

  Be who you are