Energetisch traject - who YOU are

Everyone you meet

is fighting a battle you know nothing about.

Be kind. Always.

Ian MacLaren

believe in your dreams

they were given to you

for a reason

Katrina Mayer

Energetisch groeien traject

Be who you are

Loop je vast? Houdt iets je tegen?
Wil je ondersteuning, maar niet eindeloos praten en graven? Wil je samen kijken naar wat jij nodig hebt om fijner verder te kunnen?

Als energetisch therapeut zie ik je zoals je bent. En ‘werk’ ik met wat er op dit moment is. Iets waar je last van hebt of wat niet lukt, is namelijk vrijwel altijd te voelen in je lijf. Je lijf heeft alle wijsheid in huis, en vraagt aandacht waar nodig. Hiernaar luisteren kan een uitdaging zijn, maar daar kan ik je bij helpen. Ook op afstand, dus een sessie via (telefoon of) videobellen is mogelijk.

Ik zie je zoals jij jij bent.

Veranderingen in je situatie, relatie of werk kunnen enorme impact hebben. Maar ook gebrek aan verandering kan erg lastig zijn, verwarrend, stressvol of zelfs verlammend. Je wilt verder, maar hoe? Want tegelijkertijd heb je vaak te maken met een (persoon in) de buitenwereld, die maar niet wil veranderen…

Wat kan ik voor je doen?

Ik kan vertellen wat ik voor je kan doen met o.a. energetisch systeemtherapie, lichaamsbewustzijn, systeemopstellingen, Voice Dialogue, focussing. Maar liever laat ik hieronder een aantal mensen aan het woord, die graag hun ervaringen met je delen. Zodat je kunt kijken hoe dit voelt voor jou.

Ik werk niet strict volgens één methode. Want geen enkele methode werkt voor iedereen. Ik ben opgeleid en ervaren in verschillende methodes en technieken, en ik kies ervoor in te zetten wat op dat moment helpend is voor jou. Afgestemd op jou ga ik met jou in gesprek. Zonder verhalen. Mét verbinding.

Met dit traject geef je jezelf de commitment om zes maanden lang energetisch te groeien. De energetische sessies en opstellingen zijn een mooie aanvulling op elkaar. In dit traject zit maandelijks een energetische sessie van een uur en één opstelling van ongeveer anderhalf uur.

Tijdens de sessies is voor mij het belangrijkst, dat je je veilig voelt. Dat je precies kunt zijn wie je bent. En dat je op je eigen tempo dit proces durft in te gaan.

Je bent welkom zoals jij jij bent.

Joyce

‘Hanneke kan haarfijn invoelen en straalt veel rust, warmte en liefde uit. Dit zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Ze is heel open, zonder oordeel en neemt alle tijd voor jou die nodig is. Telkens als ik bij haar ben geweest voor een sessie, voel ik opluchting, vreugde, kracht, vertrouwen en meer ruimte in mezelf. Ik merk dat ik verschillende oude overtuigingen los kan laten. Dan begint het proces om mijn nieuwe inzichten en ervaringen te integreren in mijn dagelijks leven, wat een rijkdom en dankbaarheid!’

Tonnie

‘Hanneke heeft met mij een systeemopstelling gedaan, omdat ik het moeilijk vond mijn grenzen te trekken. Hanneke was deskundig, betrokken en zorgzaam en wist als het nodig was de zwaarte eraf te halen. Toen ik naar haar toe ging had ik 2 dingen waarin ik al langere tijd geen keuze durfde te maken. De dag na de opstelling heb ik deze 2 knopen kunnen doorhakken!’

Kathelijne

‘Toen ik tijdens een retreat in botsing kwam met een medebegeleider en in een oud pijnlijk kindstuk terecht kwam, wist Hanneke mijn hele systeem weer tot rust te brengen met haar handen en de juiste essentiële oliën. Ik voelde hoe alle schrik mijn lichaam verliet en ik weer veilig in het hier en nu kon landen’.

Margriet

‘De sessie bij Hanneke was zacht en krachtig tegelijk. In het gesprek voorafgaand werd al snel helder welk diep thema aangeraakt wilde worden. Doordat ik zélf hiermee aan de slag kon in combinatie met het vertrouwen van Hanneke om dit met mij aan te gaan, heb ik ervaren dat er iets heel fundamenteels geheeld is.’ 

Bianca

‘Je voelt je meteen veilig en op je gemak bij Hanneke door haar fijne stem en zachte uitstraling. Ze heeft veel verschillende tools in haar gereedschapskoffer zodat ze in kan zetten wat op dat moment nodig is. Ik heb er veel aan gehad!’

Tijsje

‘Wat was het fijn om bij Hanneke te zijn voor een opstelling! Met veel rust en aandacht werd er naar mijn thema gekeken en voelde ik mij even gedragen. Met nieuwe inzichten weer naar huis gegaan. En deze inzichten dienen werkelijk dagelijks! Zeer dankbaar voor deze fijne liefdevolle begeleiding.’

Energetische therapie

Als energetisch therapeut richt ik me op jouw hele mens-zijn. Je bent namelijk veel meer dan alleen hoe je eruit ziet en wat je denkt. Je gevoel en je gedachten, je gedrag en je patronen, je verlangens en je angsten, ze zijn allemaal verbonden. Allemaal jij.

Energetische therapie wil zeggen dat ik je niet help vanuit mijn hoofd. Of vanuit jouw hoofd. Dat betekent dus ook dat we niet gaan graven in wat er is gebeurd in het verleden.

Ik kijk naar wat je nu nodig hebt om jouw doel te bereiken. Samen met jou leg ik de verbinding met wat in je lijf gebeurt, zodat je we geen veranderingen bedenken, maar dit écht bereiken. Zodat de sessie doorwerkt en in de dagen, weken, maanden erna integreert in je dagelijks leven.

Wanneer kies je voor energetische therapie?

Waar loop je tegenaan, zakelijk en/of privé?
Misschien wil je gewoon eens in de zes weken een intervisie-gesprek. Dat doe ik zelf ook. Mijn klanten spiegelen me natuurlijk mijn eigen thema's. Omdat ik daar zelf mee aan de slag ga, kan ik mijn klanten nóg beter helpen.

Maar misschien heb je een verlangen of wens. Een gemis of frustratie. Oude overtuigingen en patronen die in de weg zitten of een nog niet definieerbaar iets wat je niet lekker zit.

Ik kan een paar voorbeelden noemen, maar werkelijk álles is welkom. Wat wat je ook voelt, blijkbaar wil het gevoeld worden. En alles wat je wegduwt... komt minstens twee keer zo hard weer terug, tot je ernaar gaat luisteren...
Wil je bijvoorbeeld meer in je kracht staan, niet meer zo hard zijn voor jezelf,...
Wil je meer contact met je lijf en je vrouwelijkheid, zodat je hoofd geen overuren meer hoeft te maken?
Wil je minder last van je migraine of een andere fysieke klacht waar de dokter je niet verder bij kan helpen?
Wat wil jij?

Lijkt een (sexueel) trauma dat je hebt verwerkt, toch ineens terug te komen? Dat betekent niet dat je hebt gefaald, maar puur dat je eraan toe bent het nog een laag dieper te voelen en verwerken.

Waar loop jij tegenaan? Wat spiegelen je klanten jou? Wat in jou blijft zich aandienen en wil nu echt gevoeld worden?
Je hoeft het niet alleen te doen.

Ikzelf kies voor energetische therapie als ik wil groeien in de richting van wat ik zelf graag wil. Richting mijn verlangen, mijn wensen, mijn dromen. En wanneer ik vast loop, wanneer ik ergens écht minder last van wil hebben. Wanneer mijn klanten of mijn kinderen me spiegelen in iets wat in mij (toch nog steeds) zeer doet. Wanneer iets in mij gevoeld wil worden en ik hierbij graag ondersteuning wil. Omdat ik niet alles alleen kan. Ik kies zelf voor energetische therapie omdat het me écht helpt. Niet voor eventjes, maar blijvend. En vooral omdat ik er zélf sterker van word, zodat ik niet afhankelijk ben van mijn therapeut.

 

Wat is energetische therapie?

Ik zal een voorbeeld geven; stel, ik voel me rot, maar ik plak toch een glimlach op mijn gezicht als ik mijn jongste dochter van school haal. Jij staat op het schoolplein, ziet mij en... Zie je dan alleen mijn glimlach of zie je ook iets anders...? En gebeurt er iets in de energie waardoor je anders op me reageert, dan wanneer ik oprecht sta te stralen met een soortgelijke glimlach... Herkenbaar?

Met energetische therapie werk ik daarmee. Ik werk dus niet met wat er aan de buitenkant te zien is. Ik help je juist met wat daaronder zit. Met wat in jou wordt geraakt op dit moment, zodat je hierin kunt helen. Zodat JIJ je beter voelt. Niet voor de buitenwereld, maar voor jou. Voor jezelf.

Als energetisch therapeut werk ik met wat er op dit moment is. Je angst mag er zijn en je verlangen. Je boosheid en je frustratie. Je verdriet en je blijdschap. JIJ mag er zijn. Zodat je helemaal kunt zijn wie JIJ bent, met alles wat er is. Met alles wat er op dit moment leeft in jou. Alles is welkom.

Je bent helemaal oke zoals jij jij bent

 

Wat ik belangrijk vind tijdens een sessie, is dat jij je veilig voelt en dat we jouw tempo aanhouden. Misschien vraag ik je je ogen te sluiten en houd jij ze liever open. Jij voelt op dat moment wat klopt voor jou en wat jij nodig hebt. Ik nodig je uit daarnaar te luisteren. Alles wat je beslist is welkom.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen persoonlijk proces en ik help je daarbij. Want je hoeft het niet alleen te doen.

 

Kosten

Een energetische sessie of intervisie van 1 uur kost €80.
Het energetisch groeitraject van zes maanden inclusief 6 energetische sessies en 1 opstelling, kost niet €605, maar €575. Dit geeft je een korting van bijna €10 per maand.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

 

Energetisch groeitraject

Wil je zes maanden lang energetisch groeien? Schrijf je dan in voor het energetisch traject. Met dit traject geef je jezelf de commitment om zes maanden lang energetisch te groeien. De energetische sessies en opstelling zijn een mooie aanvulling op elkaar. In dit traject zit maandelijks een energetische sessie van een uur en in totaal één opstelling van ongeveer anderhalf uur.

Be who you are