Everyone you meet

is fighting a battle you know nothing about.

Be kind. Always.

Ian MacLaren

Huisreiniging bij entiteiten

Clear who you are

Heb je last van entiteiten?
Bijvoorbeeld een van je kinderen wil niet meer naar zijn eigen kamer of slaapt ineens slecht…
Je voelt je zelf niet fijn in een kamer of juist in de gang of tuin van je huis…

Je kunt niets geks zien. Het lijkt misschien alsof je je aanslelt, maar het voelt gewoon niet goed!

Je stelt je niet aan. Het kan heel goed zijn dat er een entiteit in je huis is. Als dat zo is, dan heb ik goed nieuws en goed nieuws: een entiteit in huis is geen ramp, het is eigenlijk heel gewoon, al merken we de meeste niet op. Net als dat we de meeste spinnen in huis niet opmerken en dat sommige mensen spinnen spannend of niet fijn vinden, ondanks dat ze veel muggen vangen. Maar daar houdt de vergelijking met een spin ook echt op. Een entiteit komt je wel iets brengen, ook al voelt dat in het begin vaak nog niet zo. En de entiteit gaat gewoon weg zodra je oppakt wat hij of zij bij je raakt. Dit heeft alleen iets meer uitleg nodig…

Onder de reviews zal ik iets meer uitleggen over entiteiten, wat het zijn en vooral hoe je er vanaf komt.
Je mag natuurlijk ook contact met me opnemen om te checken wat ik voor je kan doen in jouw situatie. Of kom het zelf leren!

Je bent welkom zoals jij jij bent.

Bianca

‘Je voelt je meteen veilig en op je gemak bij Hanneke door haar fijne stem en zachte uitstraling. Ze heeft veel verschillende tools in haar gereedschapskoffer zodat ze in kan zetten wat op dat moment nodig is. Ik heb er veel aan gehad!’

V

‘Mijn dochter wilde niet meer op haar eigen kamer slapen. Toen Hanneke had gevoeld en benoemd welke energie er hing, kon ik het gaan verwerken. En sindsdien slaapt ze weer zonder problemen op haar eigen kamer!’

Miranda

‘Hanneke is een zachte begeleider die goed kan luisteren. Ze heeft op mij een rustgevende werking en ik voel me heel veilig.

M

‘Mijn zoon bouwde zijn bed steeds meer vol met veiligheden die hij nodig had om er te durven slapen, maar liefst sliep hij bij zijn zus op de kamer… Gelukkig konden wij als ouders het thema oppakken waar de entiteit ons op wees en nu slapen we allemaal beter.’

Des

‘Fully Supportive and totally intuitive.’

Wat zijn entiteiten?

We hebben vaak een beangstigend beeld van entiteiten. Ikzelf werk inmiddels al jaren met entiteiten en in mijn ervaring voelt het inderdaad vaak erg vervelend, maar dat komt alleen omdat ze iets in jou zelf triggeren. Ze raken je op een gevoelige plek…

Een entiteit is eigenlijk ‘gewoon’ een ziel zonder lichaam. Die net als wij (‘gewone’ mensen) last hebben van onverwerkte dingen. Een entiteit zoekt, eigenlijk net als een mens, iemand op die dit herkent. Dus met eenzelfde onverwerkte ervaring. En vervolgens ‘prikt’ hij, eigenlijk net als een mens, je op die zere plek.

Ik zeg steeds ‘net als een mens’, omdat wij in de buitenwereld ook steeds weer ervaringen opdoen met mensen die ons op een zere plek raken. We kunnen de ander hiervan de schuld geven, want die ander raakte je. Maar helender is om te voelen: wat is dit wat ik voel, wat bij mij is geraakt? Dán kun je iets helen in jezelf. Dus ook al was het allerminst fijn dat iemand je raakte in die zere plek, zodra je het durft te voelen in jezelf, kun je het gaan helen. Met als bijkomend voordeel, dat je veel minder last hebt als een volgend persoon je op diezelfde plek raakt! 

Je herkent namelijk misschien wel dat je steeds weer mensen tegenkomt die jou steeds weer hetzelfde aandoen. Onbewust trek je zelf deze mensen naar je toe, omdat je eigenlijk heel graag iets wil helen in jezelf… Dus zodra je loslaat waarom iemand (of iedereen) jou iets aandoet, en gaat kijken naar wat er in JOU geraakt is, naar wat je in JOU kan helen. Dán kun je dit gaan verwerken en heb je die ervaring niet meer nodig.

Hoe merk je dat je het hebt verwerkt?

Dan kom je die ervaring niet meer tegen, of minder heftig. Dan gedragen de mensen om je heen zich anders naar jou. Niet omdat zij zijn veranderd, maar omdat jij het hebt verwerkt.

When you replace
‘why is this happening to me’ with
‘what is this trying to teach me’
everything shifts

Bij entiteiten werkt dit precies zo. Alleen entiteiten kun je meestal niet zien. Dus het kan lastiger zijn om te accepteren dat er iets is wat je triggert… Omdat het zo lastig is om te voelen waar het je raakt en wat je ermee kunt doen om het op te pakken, gaan entiteiten vaak bij je kinderen spoken als je het zelf niet oppakt. En met oppakken bedoel ik dat je (on)bewust aan de slag gaat met wat er in je wordt geraakt. 

 

Hoe werkt een huisreiniging?

Hoe ik werk met entiteiten, is dat ik bij je thuis kom voelen wat voor entiteit er zit. En dan vooral wat deze komt brengen. Welke energie is het? En vooral: waar raakt het je? Want daar ligt de sleutel om afscheid te nemen van deze entiteit.

Ik heb verteld dat entiteiten op zoek zijn naar iemand met dezelfde onverwerkte ervaring. En dat deze jou hierop triggert; jou raakt in jouw pijn van jouw soortgelijke onverwerkte ervaring. Zodra je kunt voelen waar die entiteit jou op triggert, kun je het gaan verwerken. De entiteit lift mee op jouw verwerkingsproces. Dus zodra je het hebt verwerkt, kan de entiteit meteen weg.

Kosten

De kosten voor een huisreiniging:
€59 per uur plus reiskosten à €0,60 per km.

Een gemiddelde huisreiniging duurt 1 uur, maar als het lastig om het thema op te pakken of je wilt er graag meer ondersteuning bij, dan ben je natuurlijk helemaal welkom. 

Clear who you are