Everyone you meet

you know nothing about.

you know nothing about.

Be kind. Always.

Ian MacLaren

I may not be there yet

but I am closer than I was yesterday

José N. Harris

believe in your dreams

they were given to you

for a reason

Katrina Mayer

Energetische behandelingen 1-op-1

Be who you are

Wat heb jij nodig op dit moment?
Misschien weet je het al, of juist helemaal niet… Wat spreekt je aan?
Hoe zou het zijn als je even helemaal niets hoeft. Of is dat onmogelijk…?
Hoe zou het zijn dat er iemand voor jou is? Samen komen we verder.
Kom je voor het eerst? Je hoeft niet te kiezen tussen behandelingen, kom eerst kennismaken en ervaren wat bij je past.
En… als je last hebt van entiteiten, neem dan even contact met me op voor een huisreiniging. 

Je bent welkom zoals jij jij bent.
reiki

Rust - ontspanning - in je lijf

Wil je graag meer uit je hoofd en meer contact met je lijf? Heb je veel stress en ben je toe aan loslaten en ontspannen? Beter slapen. Meer rust! Kom dan eens reiki ervaren. Ook bij rouwprocessen helpend.

Reiki »

samen

Je hoeft het niet alleen te doen

Je hoeft het niet meer alleen te doen. Ik ondersteun je. Zodat JIJ krachtiger en relaxter verder kan. Met energetische behandelingen die bij jou passen en bij wat jij op dat moment nodig hebt.

Energetisch traject »

kennismaking

Kom kennismaken

Wil je graag ondersteuning in het proces waar je in zit? Als coach of therapeut, als moeder, als mens. Om beter in je vel te zitten. Minder last van (de emoties van) anderen, omgaan met je situatie,…

Intro energetische behandeling »

Wist je dat je de klachten van je kinderen in jezelf kunt oppakken? Je kinderen (en je klanten en vele anderen) spiegelen jou je eigen processen. Door hiernaar te kijken kun je je hen nóg beter helpen. Contact me gerust als je hier benieuwd naar bent. Je bent helemaal welkom.

Overtuigingen en oude patronen kunnen enorm in de weg zitten. Veranderingen hebben impact. Maar ook gebrek aan verandering kan erg lastig zijn, verwarrend, stressvol of zelfs verlammend. Je wilt verder, maar hoe? En tegelijkertijd heb je te maken met de buitenwereld, die vaak niet wil veranderen…

Wat kan ik voor je doen?

Ik kan je helpen met waar jij tegenaan loopt. Met bewustzijnsgroei en andere energetische tools om meer JIJ te zijn zoals jij jij bent. Meer in je kracht, lekkerder in je vel, veranderingen in gang zetten naar dat wat je écht graag wil. Dat doe ik met bijvoorbeeld energetisch systeemtherapie, reiki, lichaamsbewustzijn, opstellingen, Voice Dialogue, focussing. Ik kan je daar meer over vertellen. Maar liever laat ik hieronder een aantal mensen aan het woord, die graag hun ervaringen met je delen. Zodat je kunt kijken hoe dit voelt voor jou.

Ik werk niet strict volgens één methode. Want geen enkele methode werkt voor iedereen. Ik ben opgeleid en ervaren in verschillende methodes en technieken. Niet alleen als therapeut, ik heb al deze technieken ook zelf ervaren. Daarom werk ik er zo graag mee! Vanuit mijn ervaring, kies ik om in te zetten wat op dat moment helpend is voor jou. Afgestemd op jou ga ik met jou in gesprek. Zonder verhalen. En mét verbinding.

Tijdens een behandeling is voor mij het belangrijkst, dat je je veilig voelt en dat we jouw tempo volgen. Dat wat we doen past bij jou, want dat geeft het beste resultaat voor jou.

 

Kennismaken of een afspraak inplannen

Je bent helemaal welkom om een introductie behandeling te boeken. Tegen een gereduceerd tarief van €49 (in plaats van €89) kun je laagdrempelig en vrijblijvend kennismaken met mij als persoon en ervaren wat energetisch werk voor jou kan betekenen. Ik kan er veel over schrijven en vertellen, maar het is veel effectiever om het zelf te komen ervaren.

Energetische behandeling of opstelling
Als het goed voelt, kun je een energetische behandeling inplannen. Dit kan zowel digitaal via ZOOM als in Oosterhout nb. Bij een energetische behandeling ondersteun ik je bij wat op dat moment nodig is voor jou. 

Energetisch groeitraject van 6 maanden
Is er meer nodig dan een losse sessie en wil je liever langere tijd onder mijn begeleiding energetisch groeien? Dan is het groeitraject iets voor jou. Hiermee geef je jezelf de commitment om zes maanden lang energetisch te groeien. In dit traject zit maandelijks een energetische behandeling van een tot anderhalf uur en in totaal één familieopstelling tijdens een van de workshops familieopstellingen. De energetische behandelingen en opstelling zijn een waardevolle aanvulling op elkaar. Bovendien ben je tijdens het traject welkom om zo vaak je wilt deel te nemen aan de workshops familieopstellingen tegen een gereduceerd tarief (zolang er plek is natuurlijk).

Reiki
Heb je last van spanningen, depressie, zorgen, machteloosheid en/of andere fysieke en/of mentale klachten? Reiki kan hier verlichting in brengen. Door middel van ontspanning, fysieke aanraking, aandacht en bewustwording. Met reiki maak ik verbinding met je lijf en met wat je lijf me kan vertellen. Tijdens een behandeling kan vanalles gebeuren; emoties als verdriet, boosheid of wat dan ook kunnen aangeraakt of losgelaten worden, net als oude herinneringen, trauma, overtuigingen, blokkades. Wat vast zit in je lijf, krijgt de uitnodiging om weer te gaan stromen. Alles is welkom.

Wil je eerst meer informatie? Lees dan verder onder onderstaande reviews of klik op deze links voor energetische therapie en opstellingen.

Je bent welkom zoals jij jij bent.

Margriet

‘De sessie bij Hanneke was zacht en krachtig tegelijk. In het gesprek voorafgaand werd al snel helder welk diep thema aangeraakt wilde worden. Doordat ik zélf hiermee aan de slag kon in combinatie met het vertrouwen van Hanneke om dit met mij aan te gaan, heb ik ervaren dat er iets heel fundamenteels geheeld is.’

Bianca

‘Je voelt je meteen veilig en op je gemak bij Hanneke door haar fijne stem en zachte uitstraling. Ze heeft veel verschillende tools in haar gereedschapskoffer zodat ze in kan zetten wat op dat moment nodig is. Ik heb er veel aan gehad!’

Joyce

‘Hanneke kan haarfijn invoelen en straalt veel rust, warmte en liefde uit. Dit zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Ze is heel open, zonder oordeel en neemt alle tijd voor jou die nodig is. Telkens als ik bij haar ben geweest voor een sessie, voel ik opluchting, vreugde, kracht, vertrouwen en meer ruimte in mezelf. Ik merk dat ik verschillende oude overtuigingen los kan laten. Zodat ik de ruimte voel om mijn nieuwe inzichten en ervaringen te integreren in mijn dagelijks leven. Wat een rijkdom en dankbaarheid!’

Tonnie

‘Hanneke heeft met mij een systeemopstelling gedaan, omdat ik het moeilijk vond mijn grenzen te trekken. Hanneke is deskundig, betrokken en zorgzaam en weet als het nodig is de zwaarte eraf te halen. Toen ik naar haar toe ging had ik 2 dingen waarin ik al langere tijd geen keuze durfde te maken. De dag na de opstelling heb ik deze 2 knopen kunnen doorhakken!’

Kathelijne

‘Toen ik tijdens een retreat in botsing kwam met een medebegeleider en in een oud pijnlijk kindstuk terecht kwam, wist Hanneke mijn hele systeem weer tot rust te brengen met haar handen en de juiste essentiële oliën. Ik voelde hoe alle schrik mijn lichaam verliet en ik weer veilig in het hier en nu kon landen’.

Tijsje

‘Wat was het fijn om bij Hanneke te zijn voor een opstelling! Met veel rust en aandacht werd er naar mijn thema gekeken. Ik voelde me echt gedragen. Met nieuwe inzichten ben ik weer naar huis gegaan. En deze inzichten dienen me werkelijk dagelijks! Ik ben heel dankbaar voor deze fijne liefdevolle begeleiding.’

Energetische sessie

Als energetisch therapeut richt ik me op jouw hele mens-zijn. Je bent namelijk veel meer dan alleen hoe je eruit ziet en wat je denkt. Je gevoel en je gedachten, je gedrag en je patronen, je verlangens en je angsten, ze zijn allemaal verbonden. Allemaal jij.

Energetische therapie wil zeggen dat ik je niet help vanuit mijn hoofd. Of vanuit jouw hoofd. Dat betekent dus ook dat we niet gaan graven in wat er is gebeurd in het verleden.

Ik kijk naar wat je nu nodig hebt om jouw doel te bereiken. Samen met jou leg ik de verbinding met wat in je lijf gebeurt, zodat je we geen veranderingen bedenken, maar dit écht bereiken. Zodat de sessie doorwerkt en in de dagen, weken, maanden erna integreert in je dagelijks leven.

Wanneer kies je een voor energetische sessie?

Waar loop je tegenaan, zakelijk en/of privé?
Misschien wil je gewoon eens in de zes weken een intervisie-gesprek. Dat doe ik zelf ook. Mijn klanten spiegelen me natuurlijk mijn eigen thema’s. Omdat ik daar zelf mee aan de slag ga, kan ik mijn klanten nóg beter helpen.

Maar misschien heb je een verlangen of wens. Een gemis of frustratie. Oude overtuigingen en patronen die in de weg zitten of een nog niet definieerbaar iets wat je niet lekker zit.

Ik kan een paar voorbeelden noemen, maar werkelijk álles is welkom. Wat wat je ook voelt, blijkbaar wil het gevoeld worden. En alles wat je wegduwt… komt minstens twee keer zo hard weer terug, tot je ernaar gaat luisteren…

Wil je bijvoorbeeld meer in je kracht staan, niet meer zo hard zijn voor jezelf,…
Wil je meer contact met je lijf en je vrouwelijkheid, zodat je hoofd geen overuren meer hoeft te maken?
Wil je minder last van je migraine of een andere fysieke klacht waar de dokter je niet verder bij kan helpen?
Wat wil jij?
Lijkt een (sexueel) trauma dat je hebt verwerkt, toch ineens terug te komen? Dat betekent niet dat je hebt gefaald, maar puur dat je eraan toe bent het nog een laag dieper te voelen en verwerken.

Waar loop jij tegenaan? Wat spiegelen je klanten jou? Wat in jou blijft zich aandienen en wil nu echt gevoeld worden?
Je hoeft het niet alleen te doen.

Ik kies voor energetische therapie

Ikzelf kies voor energetische therapie als ik wil groeien in de richting van wat ik zelf graag wil. Richting mijn verlangen, mijn wensen, mijn dromen. En wanneer ik vast loop, wanneer ik ergens écht minder last van wil hebben. Wanneer mijn klanten of mijn kinderen me spiegelen in iets wat in mij (toch nog steeds) zeer doet. Wanneer iets in mij gevoeld wil worden en ik hierbij graag ondersteuning wil. Omdat ik niet alles alleen kan. Ik kies zelf voor energetische therapie omdat het me écht helpt. Niet voor eventjes, maar blijvend. En vooral omdat ik er zélf sterker van word, zodat ik niet afhankelijk ben van mijn therapeut.

Wat is een energetische sessie?

Ik zal een voorbeeld geven; stel, ik voel me rot, maar ik plak toch een glimlach op mijn gezicht als ik mijn jongste dochter van school haal. Jij staat op het schoolplein, ziet mij en… Zie je dan alleen mijn glimlach of zie je ook iets anders…? En gebeurt er iets in de energie waardoor je anders op me reageert, dan wanneer ik oprecht sta te stralen met een soortgelijke glimlach… Herkenbaar?

In een energetische sessie werk ik daarmee. Ik werk dus niet met wat er aan de buitenkant te zien is. Ik help je juist met wat daaronder zit. Met wat in jou wordt geraakt op dit moment, zodat je hierin kunt helen. Zodat JIJ je beter voelt. Niet voor de buitenwereld, maar voor jou. Voor jezelf.

Als energetisch therapeut werk ik met wat er op dit moment is. Je angst mag er zijn en je verlangen. Je boosheid en je frustratie. Je verdriet en je blijdschap. JIJ mag er zijn. Zodat je helemaal kunt zijn wie JIJ bent, met alles wat er is. Met alles wat er op dit moment leeft in jou. Alles is welkom.

Je bent helemaal oke zoals jij jij bent

Wat ik belangrijk vind tijdens een sessie, is dat jij je veilig voelt en dat we jouw tempo aanhouden. Misschien vraag ik je je ogen te sluiten en houd jij ze liever open. Jij voelt op dat moment wat klopt voor jou en wat jij nodig hebt. Ik nodig je uit daarnaar te luisteren. Alles wat je beslist is welkom.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen persoonlijk proces en ik help je daarbij. Want je hoeft het niet alleen te doen.

Kosten

Een energetische sessie of intervisie van 1 uur kost €89 inclusief btw.
Het energetisch groeitraject van zes maanden inclusief 6 energetische sessies en 1 familieopstelling, kost niet €607, maar €559 incl btw. Dit geeft je een korting van €48. Bovendien ben je tijdens het traject welkom om tegen gereduceerd tarief deel te nemen als representant aan de workshops familieopstellingen. 

Energetisch groeitraject

Wil je zes maanden lang energetisch groeien? Schrijf je dan in voor het energetisch traject. Met dit traject geef je jezelf de commitment om zes maanden lang energetisch te groeien. In dit traject zit maandelijks een energetische sessie van een uur en in totaal één opstelling van ongeveer anderhalf uur. De energetische sessies en opstelling zijn een waardevolle aanvulling op elkaar.

Wat is een opstelling?

Wat erg mooi en diep werkt in energetische therapie, is een opstelling. Ik bied deze 1-op-1 aan en met een groep. De energetische sessies en opstellingen zijn een mooie aanvulling op elkaar. Je kunt bijvoorbeeld tweewekelijks een sessie doen, waarvan bijvoorbeeld eens per een of twee maanden een systeemopstelling. Of het Energetisch groeien traject, waarin zes sessies zitten én een opstelling.

Hoe werkt een opstelling?

Misschien ken je wel familieopstellingen? Daar lijkt het een beetje op, behalve dat ik in een systeemopstelling niet werk met je familie, maar met jouw eigen energiesysteem. Met wat je zelf voelt, doet, vindt, hoort, ziet.

Dat klinkt misschien spannend? Maar het betekent vooral dat je zélf invloed hebt op je eigen persoonlijk proces. Op je eigen groei.

Wanneer kies je hiervoor?

Als je voelt dat je er klaar voor bent (of klaar mee bent) om volledig in één ‘thema’ te duiken, dan is een opstelling heel helpend. Bijvoorbeeld je wilt je niet meer zo machteloos voelen in werk of privé. Of je wil meer zelfvertrouwen, innerlijke veiligheid, kracht of zelfliefde. Je hebt een pijn of frustratie, een wens of verlangen en wilt nu echt een flinke stap zetten en de blokkade onder ogen zien, zodat deze niet meer in de weg hoeft te staan.

Kosten

Een 1-op-1 opstelling duurt ongeveer anderhalf uur en kost €100 inclusief btw. Deze vindt plaats in Oosterhout nb of digitaal. Voor een optimaal resultaat, is het belangrijk om na de opstelling wel wat rust te plannen voor jezelf. Het werkt namelijk flink door in de dagen (en weken en maanden) na de opstelling. Dat is ook de bedoeling, want je wilt blijvend resultaat, toch?

Workshops opstellingen

Naast 1-op-1, kun je ook in een groep opstellingen ervaren tijdens een van mijn workshops met opstellingen. Op deze pagina lees je meer informatie hierover.

Be who you are