I may not be there yet

but I am closer than I was yesterday

José N. Harris

believe in your dreams

they were given to you

for a reason

Katrina Mayer

Je afspraak inplannen

Be who you are

Heb je een afspraak geboekt via de webshop? Plan dan in de kalender hieronder je afspraak in voor een 1-op-1 behandeling. Of neem eerst even een kijkje in de webshop om jouw keuze te maken.

Wil je een afspraak maken voor een familieopstelling, huisreiniging, fotoshoot of workshop (bijvoorbeeld de slaapverwekkende workshop of een training omgaan met entiteiten)? Je kunt erop klikken voor meer informatie en om te reserveren. En in de agenda zie je in één overzicht welke verbindende events en workshops de komende tijd gepland staan. Je bent helemaal welkom. Ook voor intervisie en professionalisering.

Hieronder kun je een 1-op-1 afspraak maken voor:

  • Een introductie (kennismaking met mij en met energetische therapie) of een vervolg energetische behandeling van 90 minuten.
    Dit kan digitaal of in Oosterhout nb.
  • Een reiki behandeling van 60 minuten met voor- en/of nagesprek (in totaal 90 minuten).
    Dit kan in Oosterhout nb.
  • Een familieopstelling, alleen als het niet kan wachten tot een van de geplande workshopdata van de familieopstellingen. Dan plannen we zo snel mogelijk een (digitale) afspraak 1-op-1.

Wil je checken of je eerder terecht kunt of wil je een afspraak plannen op een andere dag of tijd dan je hieronder kunt aangeven? Bel of whatsapp me dan even via 06-14639595. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Tip: maak je agenda liefst zo leeg mogelijk voor de rest van de dag na je behandeling, familieopstelling, intervisie, training, huisreiniging,… Dan heb je alle tijd en ruimte om te integreren en om te voelen wat jíj nodig hebt na je afspraak.

Je bent helemaal welkom zoals jij jij bent.

Ik zie je,
Hanneke

Je bent welkom zoals jij jij bent.

Ideaal voor thuis: familieopstelling raamstickers

Zit je in een lastige situatie die impact heeft op je kinderen? Of gaat t met je kids niet lekker, thuis, op school of elders? De familieopstelling raamstickers geven je een kijkje in de belevingswereld van je kind(eren) in je gezin, wel/of niet gescheiden of samengesteld. Of op school bijvoorbeeld, als daar dingen niet goed gaan. Ze zijn ook helpend bij lastige gesprekken zoals in scheiding en co-ouderschap, miskraam of wat dan ook. En natuurlijk ook om leuke spelletjes mee te doen on om samen verhalen te delen of verzinnen.

Benieuwd? Op de website staan veel verschillende manieren waarbij je ze kunt inzetten.
Laat me weten waar jij tegenaan loopt, dan krijg je persoonlijk advies.

Joyce

‘Hanneke kan haarfijn invoelen en straalt veel rust, warmte en liefde uit. Dit zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Ze is heel open, zonder oordeel en neemt alle tijd voor jou die nodig is. Telkens als ik bij haar ben geweest voor een sessie, voel ik opluchting, vreugde, kracht, vertrouwen en meer ruimte in mezelf. Ik merk dat ik verschillende oude overtuigingen los kan laten. Dan begint het proces om mijn nieuwe inzichten en ervaringen te integreren in mijn dagelijks leven, wat een rijkdom en dankbaarheid!’

Tonnie

‘Hanneke heeft met mij een systeemopstelling gedaan, omdat ik het moeilijk vond mijn grenzen te trekken. Hanneke was deskundig, betrokken en zorgzaam en wist als het nodig was de zwaarte eraf te halen. Toen ik naar haar toe ging had ik 2 dingen waarin ik al langere tijd geen keuze durfde te maken. De dag na de opstelling heb ik deze 2 knopen kunnen doorhakken!’

Kathelijne

‘Toen ik tijdens een retreat in botsing kwam met een medebegeleider en in een oud pijnlijk kindstuk terecht kwam, wist Hanneke mijn hele systeem weer tot rust te brengen met haar handen en de juiste essentiële oliën. Ik voelde hoe alle schrik mijn lichaam verliet en ik weer veilig in het hier en nu kon landen’.

Margriet

‘De sessie bij Hanneke was zacht en krachtig tegelijk. In het gesprek voorafgaand werd al snel helder welk diep thema aangeraakt wilde worden. Doordat ik zélf hiermee aan de slag kon in combinatie met het vertrouwen van Hanneke om dit met mij aan te gaan, heb ik ervaren dat er iets heel fundamenteels geheeld is.’ 

Bianca

‘Je voelt je meteen veilig en op je gemak bij Hanneke door haar fijne stem en zachte uitstraling. Ze heeft veel verschillende tools in haar gereedschapskoffer zodat ze in kan zetten wat op dat moment nodig is. Ik heb er veel aan gehad!’

Tijsje

‘Wat was het fijn om bij Hanneke te zijn voor een opstelling! Met veel rust en aandacht werd er naar mijn thema gekeken en voelde ik mij even gedragen. Met nieuwe inzichten weer naar huis gegaan. En deze inzichten dienen werkelijk dagelijks! Zeer dankbaar voor deze fijne liefdevolle begeleiding.’

Be who you are