Fotoshoot gezin

See who you are

Als ik ergens blij van word, is het van (mijn) kinderen! En hen te zien op zoveel verschillende foto’s door de jaren heen… hoe ze kijken, hoe ze veranderen… Als ik de foto’s bekijk, is het bijna alsof ik het geluid erbij hoor!

Een kind heeft wel duizend gezichten. Speels, ondeugend, grappig, boos,… Ze veranderen zo snel, dat het heerlijk is foto’s terug te kijken waar je écht je kind(eren) in herkent. Waar je zelfs jaren later nog het geluid bij kunt ‘horen’…

Op de foto met je gezin. Van newborn-leeftijd en alle leeftijden, tot een jaarlijkse foto van de kleinkinderen voor opa en oma.

Op de foto zoals je bent, waarbij ook je kind(eren) helemaal zichzelf kunnen zijn. Geen gemaakte glimlach en gekunsteld vrolijk doen. Geen strijd om op de foto te gaan, maar voor iedereen de ruimte om op je eigen manier in beeld te komen. Zoals je zelf bent.

Hieronder kun je verschillende (voor)beelden bekijken om een idee te krijgen van hoe ik mensen fotografeer. Onder de foto’s vind je meer specifieke informatie over:

Kosten

Één uur fotoshoot van een tot vier personen: € 100 exclusief reiskosten. Inclusief een foto afgedrukt op formaat 20×20 of 20x30cm en twee afdrukken van 13×13 of 13x19cm en een mini-fotomapje. Wil je hierbij ook 35 digitale foto’s naar keuze in volledig formaat? Dan zijn de kosten €175.

Bij meer dan vier personen komt er voor elke extra persoon € 20 bij.

De fotoshoot vindt plaats op een door jou of samen te kiezen locatie. Buiten Oosterhout nb reken ik reiskosten à €0,35 per kilometer.

Wil je afdrukken bestellen voor in de hand of aan de muur? In de prijsinformatie vind je veel verschillende mogelijkheden en prijzen.

Het leukste kado!

Zoek je nog een kado voor een zwangere vriendin, voor een leuk gezin, voor opa of oma of voor iemand die alles al heeft? Je kunt ze natuurlijk altijd blij maken met een waardebon voor een fotoshoot! Als je bij je bestelling vermeld dat je de shoot kado wilt geven, dan ontvang je binnen 7 werkdagen een waardebon in je mail of per post. Laat je me even weten wat je fijn vindt?

10% korting

Bij elke privé fotoshoot ontvang je een waardebon voor 10% korting op een volgende fotoshoot binnen 13 maanden, zodat een jaarlijkse fotoshoot van je (klein)kinderen en/of gezin voortaan €90* kost ipv €100. Of €157,50 voor de shoot inclusief 35 digitale foto’s naar keuze ipv €175!

* Dit is de prijs voor 1 uur fotoshoot met 4 personen incl de 3 genoemde afdrukken en het mini fotomapje. De korting geldt ook voor de extra kosten per persoon, maar niet voor de reiskosten en afdrukken.

Heb je een waardebon? Dan kun je deze in de webshop inwisselen bij je volgende bestelling.

Tips

Wat past bij jou/je kind(eren)? Dát wil ik graag in de foto vastleggen. Alleen wat echt bij jullie zelf past. Dat geldt ook voor de kleding; wat hebben jullie (kids) graag aan? Als je samen op de foto gaat is het wel fijn rustige kleding aan te doen en eventueel een beetje op elkaar af te stemmen. Een extra set kleding meenemen is vaak leuk en handig. Neem voor kleine kinderen ook iets vertrouwds mee. Een knuffeltje, een doek, wat speelgoed of een boek. Het maakt niet uit. Iets van thuis waar ze zich prettig bij voelen. Of wat voor jullie van speciale waarde is… Dat is ook nog eens leuk voor de foto!

See who you are