Fotoshoot gezin - who YOU are

Fotoshoot gezin

See who you are

Als ik ergens blij van word, is het van (mijn) kinderen! En hen te zien op zoveel verschillende foto’s door de jaren heen… hoe ze kijken, hoe ze veranderen… Als ik de foto’s bekijk, is het bijna alsof ik het geluid erbij hoor!

Een kind heeft wel duizend gezichten. Speels, ondeugend, grappig, boos,… Ze veranderen zo snel, dat het heerlijk is foto’s terug te kijken waar je écht je kind(eren) in herkent. Waar je zelfs jaren later nog het geluid bij kunt ‘horen’…

Op de foto met je gezin. Van zwanger, newborn en alle leeftijden, tot een jaarlijkse foto van de kleinkinderen voor opa en oma.

Op de foto zoals je bent, waarbij ook je kind(eren) helemaal zichzelf kunnen zijn. Geen gemaakte glimlach en gekunsteld vrolijk doen. Geen strijd om op de foto te gaan, maar voor iedereen de ruimte om op je eigen manier in beeld te komen. Zoals je zelf bent.

Hieronder kun je verschillende (voor)beelden bekijken om een idee te krijgen van hoe ik mensen fotografeer. Onder de foto’s vind je meer specifieke informatie over:

Kosten

Één uur fotoshoot van een tot vier personen: € 100 exclusief reiskosten. Inclusief een foto afgedrukt op formaat 20×20 of 20x30cm en twee afdrukken van 13×13 of 13x19cm en een mini-fotomapje. De kosten zijn €175 inclusief bovengenoemd én 35 digitale foto’s naar keuze in volledig formaat.

Bij meer dan vier personen komt er voor elke extra persoon € 20 bij.

De fotoshoot vindt plaats op een door jou of samen te kiezen locatie. Buiten Oosterhout nb reken ik reiskosten à €0,35 per kilometer.

Wil je afdrukken bestellen voor in de hand of aan de muur? In de prijsinformatie vind je veel verschillende mogelijkheden en prijzen.

Het leukste kado!

Zoek je nog een kado voor een zwangere vriendin, voor een leuk gezin, voor opa of oma of voor iemand die alles al heeft? Je kunt ze natuurlijk altijd blij maken met een waardebon voor een fotoshoot! 

10% korting

Bij elke privé fotoshoot ontvang je een tegoedbon voor 10% korting op een volgende fotoshoot binnen 13 maanden, zodat een jaarlijkse fotoshoot van je (klein)kinderen en/of gezin voortaan €90* kost ipv €100. Of €157,50 voor de shoot inclusief 35 digitale foto’s naar keuze ipv €175!

* Dit is de prijs voor 1 uur fotoshoot met 4 personen incl de 3 genoemde afdrukken en het mini fotomapje. De korting geldt ook voor de extra kosten per persoon, maar niet voor de reiskosten en afdrukken.

Heb je een kadobon? Neem deze dan altijd mee naar de fotoshoot.

Tips

Wat past bij jou/je kind(eren)? Dát wil ik graag in de foto vastleggen. Alleen wat echt bij jullie zelf past. Dat geldt ook voor de kleding; wat hebben jullie (kids) graag aan? Als je samen op de foto gaat is het wel fijn rustige kleding aan te doen en eventueel een beetje op elkaar af te stemmen. Een extra set kleding meenemen is vaak leuk en handig. Neem voor kleine kinderen ook iets vertrouwds mee. Een knuffeltje, een doek, wat speelgoed of een boek. Het maakt niet uit. Iets van thuis waar ze zich prettig bij voelen. Of wat voor jullie van speciale waarde is… Dat is ook nog eens leuk voor de foto!

Newborn fotoshoot

Die eerste weken. Dat hele speciale, prille, kwetsbare. De zachte donshaartjes. De totale overgave van je newborn die ongestoord zijn of haar knietjes optrekt. Die heerlijk en prachtig in slaap valt, waar dan ook, wanneer dan ook. Precies dat wil ik vastleggen. Wat is er nu mooier dan deze momenten niet alleen in je geheugen, maar ook in je handen vast te kunnen blijven houden. Om samen herinneringen te maken en deze in beeld vast te leggen.

Hoe gaat het in zijn werk? We plannen een datum voor een fotoshoot bij jou thuis, tussen de vijfde en tiende dag na de geboorte. Ik neem ruim de tijd, zodat je kleine uk zich volledig kan ontspannen. Dit biedt uiteraard voldoende mogelijkheid voor voeding, verschonen en wat hij of zij maar wenst. Én zodat het ook voor jouzelf een fijne ervaring is.

Ik gebruik liefst alleen daglicht, dus fotografeer graag in een ruime, lichte kamer en/of vlakbij een raam. Belangrijk is ook dat de kamer warm genoeg is zodat je baby in een rompertje en eventueel ook bloot op de foto kan. Ik houd er uiteraard rekening mee als hij of zij zich nog niet goed warm kan houden.

Centraal in de fotoshoot staat de prachtige weergave en vereeuwiging van dit speciale moment in jullie leven. Voor de aankleding en accessoires maak ik dan ook liefst enkel gebruik van items die waarde hebben voor jullie. Een speciaal dekentje of knuffeltje, een zelf gehaakt mutsje. Alles waar je met je kleintje nog veel meer herinneringen mee zal creëren.

Vaak is de handigste dag voor de fotoshoot de dag voordat de kraamhulp vertrekt. Dan heb je nog wat extra handjes in huis en ben je zelf vaak al een heel stuk aangesterkt. Maak alvast een voorlopige afspraak tijdens je zwangerschap. Komt je voorspelling uit, dan ontvang je bij je bestelling een gratis 20×20 of 20x30cm afdruk van je kleintje!

 

Kosten Newborn fotoshoot

Fotoshoot van een tot maximaal twee uur bij je thuis in een warme, ruime en vooral lichte kamer: €150. De kosten voor digitale foto’s (volledig formaat in jpg) zijn € 70 per 35 foto’s. Buiten Oosterhout nb reken ik reiskosten à € 0,35 per kilometer. Een fotoshoot is altijd inclusief een mini-fotomapje.

Zwanger fotoshoot

Ongeveer negen maanden draag je je kindje op een zo bijzondere plaats. Een tijd van verwonderen en verlangen. En soms tegelijkertijd van flinke fysieke en mentale ongemakken. Toch blijft het een wel heel speciale tijd in je leven en in je lijf.

Wil je deze periode vastleggen in beelden die je jaren later nog kunt terug kijken? Maak dan een afspraak voor een Zwanger fotoshoot. Je buik is meestal het mooist rond de 34/35 weken. Daarna gaat je baby vaak al steeds meer indalen, waardoor je buik van vorm verandert.

Ik raad je aan een paar verschillende setjes kleding mee te nemen, waar jij je prettig in voelt en die je op de foto graag zou zien. Dan kijken we samen welke we kiezen tijdens de fotoshoot. Voor de afwisseling is het fijn iets mee te nemen wat je makkelijk aan- en uit kunt doen, bijvoorbeeld een blouse, trui, jasje of poncho. Dan heb je met weinig inspanning toch een heel andere foto. Wil je ook je blote buik op de foto? Dan raad ik je aan om al een paar uur voor de fotoshoot losse kleding te dragen, om strepen op je buik te voorkomen.

Kosten Zwanger fotoshoot

Fotoshoot van een uur op locatie: €100. De kosten voor digitale foto’s (volledig formaat in jpg) zijn € 70 per 35 foto’s. Buiten Oosterhout nb reken ik reiskosten à € 0,35 per kilometer. Een fotoshoot is altijd inclusief een mini-fotomapje.

Fotoshoot buik & baby € 40 korting

Plan je een zwangershoot (à € 100 voor 1 uur fotoshoot) in combinatie met een fotoshoot van je baby of newborn, dan ontvang je een korting van € 40 op het totaalbedrag.

See who you are