Everyone you meet

is fighting a battle you know nothing about.

Be kind. Always.

Ian MacLaren

Reiki in Oosterhout

Feel who you are

Heb je last van spanningen, depressie, zorgen, machteloosheid en/of andere fysieke en mentale klachten? Reiki kan hier verlichting in brengen door ontspanning, fysieke aanraking, aandacht en bewustwording. Met reiki maak ik verbinding met je lijf en met wat je lijf me kan vertellen.

Tijdens een behandeling kan vanalles gebeuren; emoties als verdriet, boosheid of wat dan ook kunnen aangeraakt en losgelaten worden, net als oude herinneringen, trauma, overtuigingen, blokkades. Wat vast zit in je lijf, krijgt de uitnodiging om weer te gaan stromen. Alles is welkom.

Je bent welkom zoals jij jij bent.

Anoniem

‘Met haar zachte aanraking en veilige bedding, kon ik me helemaal overgeven. Bijzonder dat ze ook beelden uit een vorig leven benoemde, wat ik helemaal herkende.’

Miranda

‘Hanneke is een zachte begeleider die goed kan luisteren. Ze heeft op mij een rustgevende werking en voel me heel veilig.

Bianca

‘Je voelt je meteen veilig en op je gemak bij Hanneke door haar fijne stem en zachte uitstraling. Ze heeft veel verschillende tools in haar gereedschapskoffer zodat ze in kan zetten wat op dat moment nodig is. Ik heb er veel aan gehad!’

Des

‘Fully Supportive and totally intuitive.’

Reiki-strippenkaart

Ik vind het heerlijk om elke maand zelf een reiki-behandeling te krijgen. Het geeft me rust en heling; mijn hoofd wordt rustiger, ik zit meer in mijn lijf en wat vast zit krijgt meer ruimte.

Wil jij nou ook elke maand een reiki-behandeling? Of in heftige tijden juist om de week reiki ontvangen? Je bent helemaal welkom. Met deze strippenkaarten betaal je één keer een kortingsbedrag, waarna je 5 of 10 keer een afspraak kunt maken via deze link.

Ik zie je
zoals jij jij bent

Als energetisch therapeut merk ik tijdens een reiki-behandeling regelmatig blokkades op en onderliggende (of onderdrukte) emoties. Ook vorige levens zijn tijdens sommige behandelingen goed voelbaar. Ik kan deze dingen tijdens of na een reiki-behandeling benoemen, zodat je je er bewust van wordt en steeds meer kunt loslaten van de pijn, het verdriet, de boosheid of wat er ook nog meer vast zit in je lijf. 

In mijn ervaring komt heling door bewustwording en gevoelservaringen. Dat maakt reiki zo ontzettend helend!

Kosten

De kosten voor 1x reiki zijn:
€55 incl btw

De kosten voor een strippenkaart van 5x reiki zijn:
€265 incl btw (€10 korting).

De kosten voor 10x reiki zijn:
€525 incl btw (€25 korting).

Volg je een reiki-opleiding of heb je een reiki-opleiding gedaan? Dan kun je de btw aftrekken van de belasting.

Hanneke en reiki

Al vele jaren werk ik met mijn handen om mensen te ondersteunen. Dit wordt heel diep gevoeld en als helend ervaren, hebben al veel mensen me verteld. Pas veel later leerde ik wat reiki is en ik vond een zee van herkenning: dus dít is wat ik al jaren deed met mijn handen! Sindsdien ben ik ook zelf steeds meer reiki gaan ontvangen, ervaren. Ik werk namelijk vanuit mijn eigen ervaring, niet vanuit ‘de boekjes’. 

Ik vind het magisch hoeveel ik kan voelen als ik reiki ontvang en als ik reiki geef. Het voelt voor mij als een ontdekkingsreis, elke keer opnieuw. Het raakt me wanneer ik reiki ontvang, omdat er veel in mijn lijf wordt aangeraakt en ik zoveel kan loslaten; emoties en pijn, spanningen, stress en verkrampingen. Bevrijding, rust en verlichting, dat brengt het mij. En nóg meer in mijn lijf aanwezig zijn, heerlijk!

Het ontroert me wanneer ik reiki geef, door de rust en de verbinding in mezelf en met elkaar. En ook omdat ik vaak tijdens een behandeling beelden kan zien van oude ervaringen en vorige levens, die zodra ik ze benoem voor herkenning en dus ook heling zorgen tijdens de reiki-behandeling.

Voor de een brengt het rust in een stressvolle tijd. Een ander voelt zich ineens nog meer welkom in zichzelf. Voor sommigen is het een ‘APK’ voor je lijf. Voor anderen een ontdekkingsreis in een groeiproces van jezelf leren kennen en loslaten van wat je niet meer nodig hebt.

Wat doet reiki voor jou?

Wil je voor je een afspraak maakt eerst even kennismaken, telefonisch of via ZOOM? Je bent helemaal welkom.

Energetische sessie

Als energetisch therapeut richt ik me op jouw hele mens-zijn. Je bent namelijk veel meer dan alleen hoe je eruit ziet en wat je denkt. Je gevoel en je gedachten, je gedrag en je patronen, je verlangens en je angsten, ze zijn allemaal verbonden. Allemaal jij.

Energetische therapie wil zeggen dat ik je niet help vanuit mijn hoofd. Of vanuit jouw hoofd. Dat betekent dus ook dat we niet gaan graven in wat er is gebeurd in het verleden.

Ik kijk naar wat je nu nodig hebt om jouw doel te bereiken. Samen met jou leg ik de verbinding met wat in je lijf gebeurt, zodat je we geen veranderingen bedenken, maar dit écht bereiken. Zodat de sessie doorwerkt en in de dagen, weken, maanden erna integreert in je dagelijks leven.

Wanneer kies je een voor energetische sessie?

Waar loop je tegenaan, zakelijk en/of privé?
Misschien wil je gewoon eens in de zes weken een intervisie-gesprek. Dat doe ik zelf ook. Mijn klanten spiegelen me natuurlijk mijn eigen thema's. Omdat ik daar zelf mee aan de slag ga, kan ik mijn klanten nóg beter helpen.

Maar misschien heb je een verlangen of wens. Een gemis of frustratie. Oude overtuigingen en patronen die in de weg zitten of een nog niet definieerbaar iets wat je niet lekker zit.

Ik kan een paar voorbeelden noemen, maar werkelijk álles is welkom. Wat wat je ook voelt, blijkbaar wil het gevoeld worden. En alles wat je wegduwt... komt minstens twee keer zo hard weer terug, tot je ernaar gaat luisteren...

Wil je bijvoorbeeld meer in je kracht staan, niet meer zo hard zijn voor jezelf,...
Wil je meer contact met je lijf en je vrouwelijkheid, zodat je hoofd geen overuren meer hoeft te maken?
Wil je minder last van je migraine of een andere fysieke klacht waar de dokter je niet verder bij kan helpen?
Wat wil jij?
Lijkt een (sexueel) trauma dat je hebt verwerkt, toch ineens terug te komen? Dat betekent niet dat je hebt gefaald, maar puur dat je eraan toe bent het nog een laag dieper te voelen en verwerken.

Waar loop jij tegenaan? Wat spiegelen je klanten jou? Wat in jou blijft zich aandienen en wil nu echt gevoeld worden?
Je hoeft het niet alleen te doen.

Ik kies voor energetische therapie

Ikzelf kies voor energetische therapie als ik wil groeien in de richting van wat ik zelf graag wil. Richting mijn verlangen, mijn wensen, mijn dromen. En wanneer ik vast loop, wanneer ik ergens écht minder last van wil hebben. Wanneer mijn klanten of mijn kinderen me spiegelen in iets wat in mij (toch nog steeds) zeer doet. Wanneer iets in mij gevoeld wil worden en ik hierbij graag ondersteuning wil. Omdat ik niet alles alleen kan. Ik kies zelf voor energetische therapie omdat het me écht helpt. Niet voor eventjes, maar blijvend. En vooral omdat ik er zélf sterker van word, zodat ik niet afhankelijk ben van mijn therapeut.

Wat is een energetische sessie?

Ik zal een voorbeeld geven; stel, ik voel me rot, maar ik plak toch een glimlach op mijn gezicht als ik mijn jongste dochter van school haal. Jij staat op het schoolplein, ziet mij en... Zie je dan alleen mijn glimlach of zie je ook iets anders...? En gebeurt er iets in de energie waardoor je anders op me reageert, dan wanneer ik oprecht sta te stralen met een soortgelijke glimlach... Herkenbaar?

In een energetische sessie werk ik daarmee. Ik werk dus niet met wat er aan de buitenkant te zien is. Ik help je juist met wat daaronder zit. Met wat in jou wordt geraakt op dit moment, zodat je hierin kunt helen. Zodat JIJ je beter voelt. Niet voor de buitenwereld, maar voor jou. Voor jezelf.

Als energetisch therapeut werk ik met wat er op dit moment is. Je angst mag er zijn en je verlangen. Je boosheid en je frustratie. Je verdriet en je blijdschap. JIJ mag er zijn. Zodat je helemaal kunt zijn wie JIJ bent, met alles wat er is. Met alles wat er op dit moment leeft in jou. Alles is welkom.

Je bent helemaal oke zoals jij jij bent

Wat ik belangrijk vind tijdens een sessie, is dat jij je veilig voelt en dat we jouw tempo aanhouden. Misschien vraag ik je je ogen te sluiten en houd jij ze liever open. Jij voelt op dat moment wat klopt voor jou en wat jij nodig hebt. Ik nodig je uit daarnaar te luisteren. Alles wat je beslist is welkom.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen persoonlijk proces en ik help je daarbij. Want je hoeft het niet alleen te doen.

Kosten

Een energetische sessie of intervisie van 1 uur kost €87 inclusief btw.
Het energetisch groeitraject van zes maanden inclusief 6 energetische sessies en 1 opstelling, kost niet €619, maar €587 incl btw. Dit geeft je een korting van €32. 

Energetisch groeitraject

Wil je zes maanden lang energetisch groeien? Schrijf je dan in voor het energetisch traject. Met dit traject geef je jezelf de commitment om zes maanden lang energetisch te groeien. In dit traject zit maandelijks een energetische sessie van een uur en in totaal één opstelling van ongeveer anderhalf uur. De energetische sessies en opstelling zijn een waardevolle aanvulling op elkaar.

Feel who you are