Everyone you meet

is fighting a battle you know nothing about.

Be kind. Always.

Ian MacLaren

Reiki in Oosterhout

Feel who you are

Heb je last van spanningen, depressie, zorgen, machteloosheid en/of andere fysieke en mentale klachten? Reiki kan hier verlichting in brengen door ontspanning, fysieke aanraking, aandacht en bewustwording. Met reiki maak ik verbinding met je lijf en met wat je lijf me kan vertellen.

Tijdens een behandeling kan vanalles gebeuren; emoties als verdriet, boosheid of wat dan ook kunnen aangeraakt en losgelaten worden, net als oude herinneringen, trauma, overtuigingen, blokkades. Wat vast zit in je lijf, krijgt de uitnodiging om weer te gaan stromen. Alles is welkom.

Je bent welkom zoals jij jij bent.

Anoniem

‘Met haar zachte aanraking en veilige bedding, kon ik me helemaal overgeven. Bijzonder dat ze ook beelden uit een vorig leven benoemde, wat ik helemaal herkende.’

Miranda

‘Hanneke is een zachte begeleider die goed kan luisteren. Ze heeft op mij een rustgevende werking en voel me heel veilig.

Bianca

‘Je voelt je meteen veilig en op je gemak bij Hanneke door haar fijne stem en zachte uitstraling. Ze heeft veel verschillende tools in haar gereedschapskoffer zodat ze in kan zetten wat op dat moment nodig is. Ik heb er veel aan gehad!’

Des

‘Fully Supportive and totally intuitive.’

Reiki-strippenkaart

Ik vind het heerlijk om elke maand zelf een reiki-behandeling te krijgen. Het geeft me rust en heling; mijn hoofd wordt rustiger, ik zit meer in mijn lijf en wat vast zit krijgt meer ruimte.

Wil jij nou ook elke maand een reiki-behandeling? Of in heftige tijden juist om de week reiki ontvangen? Je bent helemaal welkom. Met deze strippenkaarten betaal je één keer een kortingsbedrag, waarna je 5 of 10 keer een afspraak kunt maken via deze link.

Ik zie je
zoals jij jij bent

Als energetisch therapeut merk ik tijdens een reiki-behandeling regelmatig blokkades op en onderliggende (of onderdrukte) emoties. Ook vorige levens zijn tijdens sommige behandelingen goed voelbaar. Ik kan deze dingen tijdens of na een reiki-behandeling benoemen, zodat je je er bewust van wordt en steeds meer kunt loslaten van de pijn, het verdriet, de boosheid of wat er ook nog meer vast zit in je lijf. 

In mijn ervaring komt heling door bewustwording en gevoelservaringen. Dat maakt reiki zo ontzettend helend!

Kosten

De kosten voor 1x reiki zijn:
€59 incl btw

De kosten voor een strippenkaart van 5x reiki zijn:
€269 incl btw (€26 korting).

De kosten voor 10x reiki zijn:
€539 incl btw (€51 korting).

Volg je een reiki-opleiding of heb je een reiki-opleiding gedaan? Dan kun je de btw aftrekken van de belasting.

Hanneke en reiki

Al vele jaren werk ik met mijn handen om mensen te ondersteunen. Dit wordt heel diep gevoeld en als helend ervaren, hebben al veel mensen me verteld. Pas veel later leerde ik wat reiki is en ik vond een zee van herkenning: dus dít is wat ik al jaren deed met mijn handen! Sindsdien ben ik ook zelf steeds meer reiki gaan ontvangen, ervaren. Ik werk namelijk vanuit mijn eigen ervaring, niet vanuit ‘de boekjes’. 

Ik vind het magisch hoeveel ik kan voelen als ik reiki ontvang en als ik reiki geef. Het voelt voor mij als een ontdekkingsreis, elke keer opnieuw. Het raakt me wanneer ik reiki ontvang, omdat er veel in mijn lijf wordt aangeraakt en ik zoveel kan loslaten; emoties en pijn, spanningen, stress en verkrampingen. Bevrijding, rust en verlichting, dat brengt het mij. En nóg meer in mijn lijf aanwezig zijn, heerlijk!

Het ontroert me wanneer ik reiki geef, door de rust en de verbinding in mezelf en met elkaar. En ook omdat ik vaak tijdens een behandeling beelden kan zien van oude ervaringen en vorige levens, die zodra ik ze benoem voor herkenning en dus ook heling zorgen tijdens de reiki-behandeling.

Voor de een brengt het rust in een stressvolle tijd. Een ander voelt zich ineens nog meer welkom in zichzelf. Voor sommigen is het een ‘APK’ voor je lijf. Voor anderen een ontdekkingsreis in een groeiproces van jezelf leren kennen en loslaten van wat je niet meer nodig hebt.

Wat doet reiki voor jou?

Wil je voor je een afspraak maakt eerst even kennismaken, telefonisch of via ZOOM? Je bent helemaal welkom.

Feel who you are