Fotografie in Oosterhout en omgeving

voor de mensgerichte ondernemer

See who you are

Je wilt je laten zien zoals jij jij bent, maar zodra een camera in beeld komt, trek je je terug…
Herken je dat?

Ik herken dat. Daarom verzorg ik persoonlijke, op jou afgestemde fotografie in Oosterhout en omgeving, speciaal voor jou als mensgerichte ondernemer, die tegelijkertijd wel en niet op de foto wil…

Want je hebt écht contact met je klanten. Dus je zichtbaarheid is heel belangrijk. En tegelijkertijd voelt het spannend en kwetsbaar.

Je wil dat je foto’s het visitekaartje zijn van je bedrijf, dat je klanten via je website en social media het contact met jou kunnen voelen. Dus dat je foto’s uitstralen wat JIJ uitstraalt, zodat je foto’s volledig matchen bij het contact dat je in person met je klanten hebt.

Dat kan!

Ik fotografeer je zoals jij jij bent. Want ik zie je. Ik zie JOU.

En ik ken het gevoel dat het spannend en kwetsbaar voelt om voor de camera te staan. En ook het gevoel om écht mezelf te zijn, écht mezelf te laten zien. Ook op de foto. Dat verschil, dat merk je. En ook je klanten merken dit.

Wil jij een persoonlijke fotoshoot in Oosterhout of omgeving? Een fotoshoot die helemaal op jou is afgestemd, zodat je op de foto staat zoals jij jij bent?

Onder de (voor)beelden vind je meer informatie over de kosten en verschillende fotoshootpakketten speciaal voor jou als mensgerichte ondernemer.

Fotoshootpakketten

Fotografie in Oosterhout en omgeving

Speciaal voor ondernemers heb ik verschillende fotoshootpakketten samengesteld.

Natuurlijk kun je deze pakketten zelf uitbreiden met meer tijd voor de fotoshoot en/of meer digitale foto’s.

Met deze pakketten laat ik écht JOU zien als persoon in de sfeer en uitstraling van jou en je bedrijf. Ben jij al in beeld?

Dit ben ik-fotoshoot € 400

1 uur fotoshoot op locatie of rondom Oosterhout/Breda.
Inclusief 20 digitale beelden voor onbeperkt commercieel gebruik.

Ik laat me zien-fotoshoot € 600

1½ tot 2 uur fotoshoot op locatie of rondom Oosterhout/Breda.
Inclusief 35 digitale beelden voor onbeperkt commercieel gebruik.

2 seizoensfotoshoots € 500 per seizoensshoot

2x 1½ tot 2 uur fotoshoot op locatie of rondom Oosterhout/Breda.
Inclusief 2x 35 digitale beelden voor onbeperkt commercieel gebruik.
Binnen één jaar plannen we twee fotoshoots in twee verschillende seizoenen. Zodat je meer variatie kunt laten zien in de beelden die je gebruikt op je website en social media. In elk seizoen is de natuur volledig anders, de sfeer is anders, je kleding is anders. Toch ben jij op elke foto helemaal JIJ. Dát zie je terug in de beelden waarin jouw klanten zich herkennen.

Mini-fotoshoot € 200

Wil je alleen enkele foto’s voor je social media en/of cv?
Deze fotoshoot is ongeveer 30-45 minuten op locatie of rondom Oosterhout/Breda.
Inclusief 5 digitale beelden voor onbeperkt commercieel gebruik.

Alle prijzen zijn exclusief btw en reiskosten à €0,45 per kilometer.

Marieke en Dennis, Transitieprofs

Voor onze bedrijfswebsite hadden we foto’s nodig van alle werknemers afzonderlijk en we hadden één goede groepsfoto nodig. Hanneke’s advies was dat iedereen kwam opdagen in kleding waarin ze zich prettig voelde en om vooral niet opgedoft te komen. De foto’s zijn geweldig geworden en zijn een ware afspiegeling van onze bedrijfscultuur. Perfect voor onze website. Onze medewerkers hebben de foto’s van zichzelf ook voor LinkedIn gebruikt. Daarnaast was het ook nog eens een keer heel gezellig!

Judith, Kynotouch

‘Het leuke vind ik van Hanneke dat het echt om een samenwerking gaat, waarbij ze al haar creativiteit inzet om tot iets passends te komen, speciaal voor jou. Erg bijzonder!’

Inge, BNP Paribas Cardif

‘Onze ervaring met Hanneke’s bedrijf en haar manier van werken in vergelijking met andere ervaringen, is dat ze ruim de tijd neemt om de locatie goed te verkennen, het licht te bekijken, en uit te kijken naar minder voor de hand liggende fotolocaties.
 En het resultaat is verrassend! Wij zijn blij een serieus bedrijf gevonden te hebben voor onze zakelijke fotografie!’

Martijn, Anychange

‘Ik ken Hanneke als een empathische professional, die door haar grote inlevingsvermogen in staat is om de juiste snaar te raken bij mensen. Daarmee zorgt zij als persoon voor de toegevoegde waarde in communicatie. Haar creatieve en inspirerende kijk gun ik iedere opdrachtgever.’

Fridy, Provincie Noord-Brabant

‘Hanneke is een plezierige, creatieve en deskundige ‘collega’. Ze weet waar ze moet beginnen en wie ze kan betrekken om projecten succesvol te laten verlopen. Je kunt altijd van Hanneke op aan, heeft een positieve kijk op het leven én ze heeft haar hart op de juiste plaats.’

Alexander, Marketing4Business

‘Hanneke is voor mijn marketing advies bedrijf altijd een meerwaarde en inspirerende bron van ideeen. Als bij een adviesproject een andere kijk of een concrete actie nodig is weten we dat met Hanneke er altijd waardevolle kennis aanwezig is met een hands-on approach.’

Ik ben jouw
fotograaf in Oosterhout

Ik ben Hanneke Speekenbrink, energetisch therapeut en sinds 2007 fotograaf in Oosterhout.

Therapeut en fotograaf?
Ja, dat wil zeggen dat ik niet alleen foto’s maak, maar dit combineer met mijn achtergrond als therapeut en met mijn eigen ervaringen. Hierdoor kan ik jouw fotoshoot nog beter afstemmen om jou als persoon. Vooral als je, zoals veel van mijn klanten, het spannend of kwetsbaar vindt om voor de camera te staan.

Zelfs als je het doodeng vind om op de foto te gaan, dan vind ik samen met jou een manier om je tóch in beeld te brengen zoals jij jij bent. Want jouw klanten willen JOU zien.

Ik zie je. Bel of mail me om even persoonlijk te contacten.

Dat hoort bij een fotoshoot, maar ook voor je besluit om je te laten fotograferen, ben je helemaal welkom om te connecten met mij. Zodat je kan ervaren of we een match hebben, of je het aandurft deze stap te zetten in jouw zichtbaarheid.

Wanneer zet jij deze stap? Zichtbaar zijn zoals jij jij bent?

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Het straalt iets uit… het raakt je.
Een foto vraagt en praat, zonder woorden. Het nodigt je uit of stoot je af.
Zo werkt het ook voor je (potentiële) klanten. Ze zien jouw bedrijf in woord en beeld en reageren hierop…
Hoe wil je dat ze reageren? Wat wil je dat ze zien?

Mijn manier van werken is écht jezelf laten zien

In beelden laten zien waar jij voor staat. De passie waarmee je je bedrijf bent opgestart.
De visie en drijfveren die je motiveren. Wat jíj belangrijk vindt in je bedrijf.

Als je echt jezelf laat zien naar buiten toe, dan komen

precies die klanten naar je toe, die bij jou passen

En dat is precies wat ik wil vangen in de beelden… jou!

Hier is wel moed voor nodig. Om echt jezelf te laten zien, zoals je bent.
Voor de een is dit appeltje eitje, maar niet voor iedereen. En dat is oké. Voor zolang als dat voor jou oké voelt.
Tot het moment dat je je niet langer wilt verstoppen. Maar in je kracht gaat staan. En dat mag gezien worden!

Laat jij je al zien als mens en als ondernemer?

Veelgestelde vragen

Over mijn fotografie in Oosterhout en omgeving

 

Waarom zou ik me laten fotograferen?

Je bent ondernemer en je wilt graag de klanten aantrekken die bij JOU passen. Je wilt graag op de foto zoals jij jij bent. Puur, echt, authentiek. Uitstralen wat JIJ uitstraalt. Zodat als iemand ergens een foto van jou ziet, ze meteen JOU erin herkennen, ze meteen voelen dat JIJ degene bent die ze willen bellen voor jouw diensten.

Voor wie zijn deze fotoshootpakketten?

Je bent mensgerichte ondernemer. Je bent coach of therapeut en werkt vanuit je hart. Je wilt je laten zien zoals jij jij bent. Zoals je écht bent. Omdat je je klanten ook ziet zoals zij echt zijn. En omdat je wilt dat je foto’s een goede eerste kennismaking zijn voor potentiële klanten, die volledig matcht bij het eerstvolgende contact dat je in person met ze hebt.

Wat als ik het doodeng vind om op de foto te gaan?

I hear you! Na jarenlang zelf bang te zijn geweest voor de camera, heb ik al veel mensen gefotografeerd die écht niet op de foto durfden. Wat ik zo goed kan begrijpen! Misschien dat ik daarom ook manieren heb gevonden om tóch een sfeer te creëren waarin de meesten zich na (minder dan) een kwartier al op hun gemak voelden. Reacties als ‘ik dacht dat het heel vervelend was, maar ik vond het eigenlijk juist heel leuk’ hoor ik regelmatig. Gelukkig! Weet je, het is een heel proces onderweg naar je écht laten zien. Dat kan ontzettend spannend en kwetsbaar voelen. Heel fijn als je dat naar me uitspreekt. Heel welkom als je me belt of mailt voorafgaand aan een fotoshoot om je zorgen en gevoel te delen. Fijn zelfs! Dit voelen en delen helpt om het te laten zakken en om steeds meer stappen te zetten naar je écht laten zien.

Je (on)zichtbaarheid kan ook veel te maken hebben met (niet) in je kracht gaan staan. Vind je het spannend om in je kracht te gaan staan? Dan is je zichtbaarheid vaak ook een heel spannende. Toch ben je nu dit aan het lezen en heb je plannen om je te laten fotograferen. Een ontzettend mooie stap om meer in je kracht te gaan staan als persoon en als ondernemer. Spannend? Jazeker. En ook heel mooi en waardevol!

 

Wat zit er allemaal in een fotoshootpakket inbegrepen?

De fotoshootpakketten zijn inclusief de genoemde fotoshoot van één of twee personen (of meerdere personen tegen een meerprijs). Inclusief de selectie en minimale nabewerking van de foto’s. Inclusief het online beschikbaar maken van de foto’s zodat je thuis kunt kiezen welke foto’s je graag wilt ontvangen. En inclusief het gereedmaken van de foto’s zodat je ze ontvangt in volledig jpeg-formaat en eventuele kleinere formaten voor bijvoorbeeld je website en social media.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt een van de fotoshootpakketten kiezen en je bent altijd welkom om uit te breiden met bijvoorbeeld meer foto’s. Wanneer je een pakket hebt aangevraagd, neem ik binnen drie werkdagen contact met je op. Eerst maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek waarin we je wensen bespreken. Vervolgens plannen we samen de fotoshoot… zie de volgende vraag.

Tijdens de fotoshoot fotografeer ik je zoals jij jij bent. Ik hou hierbij rekening met jou en heb alle tijd en aandacht voor wat jij op dat moment nodig hebt om je op je gemak te voelen. Ik vind het het belangrijkst dat je echt als jezelf op de foto’s staat. Geen plaatje van jouw buitenkant, maar beelden waarop je klanten echt jou herkennen, waarop je potentiële klanten echt een gevoel krijgen bij wie jij bent.

Na de fotoshoot ontvang je doorgaans binnen twee weken een link waarmee je een ruime selectie van je foto’s kunt bekijken. Op je eigen tempo kun je dan een keuze maken en doorgeven aan mij welke foto’s je via wetransfer wilt ontvangen. Wil je meer foto’s ontvangen dan bij je fotoshoot zijn inbegrepen? Neem dan even contact met me op over de kosten.

Wanneer en waar is de fotoshoot?

Voor de fotoshoot kiezen we samen een datum en een locatie die past bij jou en bij je bedrijf. Dat is het belangrijkst. De foto’s draaien om jou, de achtergrond draagt bij aan de sfeer die je in de foto terug gaat zien.

In en rondom Oosterhout/Breda heb je ruime keuze uit natuurlijke en stedelijke gebieden. Wil je een fotoshoot op een andere locatie? Ook dat is bespreekbaar. Buiten Oosterhout nb reken ik reiskosten à € 0,50 per kilometer.

Wat adviseer je over mijn kleding en make-up?

Ik wil je fotograferen zoals jij jij bent. Bij de fotoshoot vind ik het dus heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Dan straal je dat ook uit op de foto’s. Ik help je daarbij (ik weet hoe spannend het kan voelen om op de foto te gaan, ik doe het zelf ook regelmatig, nadat ik het lange tijd niet durfde).

Voor je kleding en make-up keuze vraag ik je dan ook vooral om te kiezen wat écht bij jou past. Waar je je fijn in voelt. En wat voor jou klopt bij het werk dat je doet. Je foto’s zijn het visitekaartje van je bedrijf.

Wanneer zie en ontvang ik de foto’s?

Binnen twee weken ontvang je van mij een link en een wachtwoord, zodat je je foto’s online kunt bekijken. Uit een ruime selectie kies je dan zelf de foto’s die je graag wilt ontvangen.

Je ontvangt de gekozen foto’s digitaal als jpeg voor onbeperkt commercieel gebruik. Op verzoek kan ik de foto’s in verschillende formaten aanleveren, bijvoorbeeld voor je website en social media.

Heb je de foto’s sneller nodig? Neem even contact met me op, dan kijk ik wat hierin op dat moment mogelijk is.

Stel, ik wil meer dan twee mensen in één fotoshoot?

Werk je met verschillende partners of medewerkers en wil je een fotoshoot waarbij iedereen in beeld komt? Vraag even een offerte aan, dan maak ik een fotoshootpakket speciaal voor jouw bedrijf.

Wie ben ik, fotograaf in Oosterhout?

Ik ben Hanneke Speekenbrink, energetisch therapeut en fotograaf in Oosterhout. Dat wil zeggen dat ik niet alleen foto’s maak, maar dit combineer met mijn achtergrond als therapeut en met mijn eigen ervaringen. Hierdoor kan ik jouw fotoshoot nog beter afstemmen om jou als persoon. Vooral als je, zoals veel van mijn klanten, het spannend of kwetsbaar vindt om voor de camera te staan. Zelfs als je het doodeng vind om op de foto te gaan, dan vind ik samen met jou een manier om je tóch in beeld te brengen zoals jij jij bent. Want jouw klanten willen JOU zien.

Ik zie je. Bel of mail me om even persoonlijk te contacten. Dat hoort bij een fotoshoot, maar ook voor je besluit om je te laten fotograferen, ben je helemaal welkom om te connecten met mij. Zodat je kan ervaren of we een match hebben, of je het aandurft deze stap te zetten in jouw zichtbaarheid.

Liever een fotografie offerte aanvragen? Dat kan

13 + 4 =

See who you are