Fotoshoot portret

See who you are

Ben jij ook zo toe aan nieuwe foto’s van jezelf? Heb jij dat ook, dat je vakantiefoto’s bekijkt maar er zelf (bijna) niet op staat?

Is het nu tijd om mooie foto’s van jezelf te laten maken? Om zélf te mogen schitteren op de foto in verschillende kleding en poses waarin jij jezelf kunt zijn. Of samen met je geliefde, vriend(in), moeder, vader, zus, broer,…

Mooie foto’s van jou alleen of van jullie samen. Foto’s die je jaren later nog steeds koestert, omdat ze dit mooie moment vereeuwigen. En je waardevolle herinneringen dichterbij halen.

Een mooi moment hoeft niet altijd een blij moment te zijn. Ook pijnlijke momenten horen bij het leven. Als fotograaf en therapeut ben ik veel bij mensen in allerlei uiteenlopende emoties. Deze emoties maken ons wie we zijn. Ze maken ons prachtig, eigen, authentiek.

Mag ik jou zien… bij mij voor de camera?

Kosten

Één uur fotoshoot van een tot vier personen kost € 100 exclusief reiskosten. Inclusief een foto afgedrukt op formaat 20×20 of 20x30cm en twee afdrukken van 13×13 of 13x19cm en een mini-fotomapje.

Bij meer dan vier personen komt er voor elke extra persoon € 20 bij.

De fotoshoot vindt plaats op een door jou of samen te kiezen locatie. Buiten Oosterhout nb reken ik reiskosten à €0,35 per kilometer.

De kosten voor digitale foto’s (volledig formaat in jpg) zijn € 75 per 35 foto’s.  Ook kun je foto’s laten afdrukken op verschillende formaten en materialen. In de prijsinformatie kun je de fotoprijzen vinden.

Je kunt natuurlijk ook een fotoshoot kado geven…

Het leukste kado!

Zoek je nog een kado voor een vriendin, voor een feestelijke gelegenheid, voor iemand die alles al heeft? Je kunt ze natuurlijk altijd blij maken met een waardebon voor een fotoshoot!

10% korting

Bij elke privé fotoshoot ontvang je een tegoedbon voor 10% korting op een volgende fotoshoot binnen 13 maanden van hetzelfde gezin of dezelfde kinderen. Zodat een jaarlijkse fotoshoot van je (klein)kinderen en/of gezin voortaan €90* kost ipv €100.
* basisprijs voor 4 personen incl de 3 genoemde afdrukken en het mini fotomapje. De korting geldt ook voor de extra kosten per persoon, maar niet voor de reiskosten en afdrukken.

Heb je een kadobon? Neem deze dan altijd mee naar de fotoshoot.

 

Tips

Wat past bij jou, jullie? Dát wil ik graag in de foto vastleggen. Dat geldt ook voor de kleding; wat past bij je? Waar word je blij van? Als je samen op de foto gaat is het wel fijn rustige kleding aan te doen en eventueel een beetje op elkaar af te stemmen. Een extra set kleding meenemen is vaak leuk en handig.

See who you are