Opstellingen workshops - who YOU are

Opstellingen workshops

Discover who you are

Loop je vast in oude patronen of overtuigingen in je bedrijf of privé?
Wil je meer plezier in je werk en meer rust in je lijf?

Kom energetisch groeien op een van mijn Opstellingen workshops…

Energetisch groeien?

Yesss, met energetisch werk en opstellingen, help ik je bewust en onbewust tools op te doen, waar je nog dagen, weken, maanden en jaren de vruchten van plukt. Tools waar je niets mee hoeft te doen, ze doen hun werk vanzelf… 

Benieuwd hoe dat werkt? Regelmatig geef ik een Opstellingen workshop, waar je je kunt inschrijven om de hele dag representant te zijn of om ook je eigen vraag, verlangen of frustratie op te stellen. Om éindelijk die stap te zetten die je zo graag wilt zetten…

Ben jij hier ook zo aan toe? Hieronder vind je de data van de verschillende workshops. Je bent welkom zoals jij jij bent.

Opstellingen, ik vind het magisch!

Waar je in sommige vormen van therapie heel veel ‘moet’ praten en graven, werken opstellingen niet met ‘weten’, niet met ratio, maar met voelen. In een opstelling kijken we naar jouw thema door er van een afstandje naar te kijken. De representanten en ikzelf als energetisch therapeut voelen met je mee, zodat je bijvoorbeeld minder last hebt van je oude patronen of overtuigingen, van dat wat jou in de weg zit.

 

Opstellingen werken niet met weten, maar met voelen.

 

Ik heb zelf lang gedacht dat ik alles moest weten en dat ik het daarmee kon oplossen. Nou… niets is minder waar. Weten werkt vaak door op je frustratie. Op het strenger worden voor jezelf omdat je nog steeds dat patroon niet kan loslaten of dat je nog steeds je doel niet hebt bereikt.

Dat kan lastig zijn en/of confronterend. Het kan betekenen dat er emoties en pijnen vrij komen waarvan je je nog niet bewust was. Én het kan betekenen dat je zélf je fysieke en mentale klachten kunt verminderen of zelfs oplossen door het te durven voelen! Dus… als in plaats van het weten, juist het voelen van je verlangen, pijn, angst of frustratie ervoor kan zorgen dat je je doel bereikt… durf je dan in het diepe te springen?

Heb je vragen? Onder de reviews kun je meer informatie vinden over de workshop, wat we gaan doen, wat opstellingen zijn en wat het inhoudt om vraagsteller of representant te zijn. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met me op. Ik zie je.

Hoe ziet een Opstellingen workshop eruit?

We komen bij elkaar met een kleine groep gelijkgestemden en gaan op een ongedwongen manier kennismaken met energie. Wat voor impact hebben verschillende soorten energie op jou? Misschien wil je graag meer plezier in je werk, maar houd je speelse energie onbewust op afstand. Of je hebt vaak last van dominante mensen om je heen en blijk je dat onbewust zelf aan te trekken. Ieder gaat voor zichzelf ontdekken wat je onbewust naar je toe trekt of juist afstoot. En precies dát is de sleutel om hier verandering in te brengen.

Bij een Opstellingen workshop kun je aanwezig zijn als representant of als vraagsteller. Een aantal aanwezigen kunnen namelijk tijdens de workshop hun eigen vraag tot leven laten komen in een opstelling, waarbij de anderen representant zijn. Deze vraag kan een overtuiging zijn die je los wil laten, een patroon waar je uit los wil komen, een pijn of frustratie of juist een behoefte of verlangen. Ook vraagstellers zijn bij de andere opstellingen representant. Onderschat deze rol als representant ook niet. Je staat altijd precies op die plekken die jou ook persoonlijk veel te brengen hebben. Als je het mensen vraagt die weleens representant zijn geweest, hoor je reacties als: ‘Ik had niet verwacht dat ik zoveel zou voelen’, ‘Een jaar na de opstelling, heb ik er nog profijt van. En ik was niet eens vraagsteller, maar representant!’.


Ben je benieuwd wat energie doet met jou?
En wat je zelf kunt doen in de energie?
Wil je ervaren wat een opstelling voor je kan doen?
Of ken je opstellingen en vind jij het ook zo helend om dit in een groep te ervaren?
Schrijf je dan in als vraagsteller of als representant.

Wat zijn opstellingen precies?
Dat lees je hieronder.

Woensdag 13 oktober – Opstellingen workshop met thema: rust – volgeboekt

Droom jij ook van lang lekker slapen en uitgerust wakker worden? Tijdens deze workshop gaan we kennismaken met onze eigen rustige energie, die slaapverwekkend is. We doen oefeningen om meer naar de overgave te gaan in je slaap. En om te stoppen met werken als je rust. We parkeren het piekeren en laten de boel de boel. We gaan na hoe deze rustige energie voor jou voelt. Hoe reageert jouw systeem op rust? Word jij er juist ónrustig van, neemt je spanning toe, krijg je argwaan, wil je controle houden, ben je angstig?

10.30-12.00u €20
Locatie: Soerendonk.

Deze workshop is volgeboekt.

Vrijdag 15 oktober – workshop opstellingen – hele dag

10.00-17.30u inclusief koffie, thee, water en lunch (maximaal 4 vraagstellers)
€95 als je je eigen vraag, verlangen of frustratie wilt opstellen (vraagsteller), de rest van de dag ben je representant.
€37 als je aanwezig wilt zijn als representant in de opstellingen van de vraagstellers.

Locatie: Dome Alone Houten.

Zondag 6 februari 2022 – workshop opstellingen – middag

13.00-17.30u (maximaal 3 vraagstellers)
€75 als je je eigen vraag, verlangen of frustratie wilt opstellen (vraagsteller), de rest van de dag ben je representant.
€27 als je aanwezig wilt zijn als representant in de opstellingen van de vraagstellers.

Locatie: Zuiderlicht Breda (onder voorbehoud)

In overleg kan ik een workshop geven op jouw locatie met minimaal 1 vraagsteller en 3 representanten. De reiskosten zijn €0,55 per km.

Wil je graag eerst een kennismakingsgesprek van 30 minuten? Deze is gratis en vrijblijvend.

Eunice

‘Leuk om te doen en te ontdekken hoe dit bij mij werkt. Goede afstemming van Hanneke op de vraagstellers, alle tijd genomen om te laten voelen. Prachtig steeds te bevestigen dat het oke was wat er ook gevoeld werd, dit gaf rust en vertrouwen.’

Miranda

‘Wat mij opviel was dat er ruimte was om te delen wat mij bezig hield en dat Hanneke daaruit oppikte wat een bijdrage kon zijn voor mij. Een klein stapje op weg naar nieuwe verbinding en samenzijn vanuit respect naar elkaar. Voor mij werd steeds meer helder dat wat er gebeurde in mijn dagelijks leven een stap is in de reis naar mezelf. Deze kleine stap is eigenlijk een mega-stap, een cadeau voor mij en bevestigt mij opnieuw dat ik mag kiezen voor mijzelf. Dat dit weerstand geeft en daarna ruimte. Dank je wel, Hanneke, voor jouw integere en verbindende manier van werken.’

Michelle

‘Heel professioneel, heel betrokken, heel zacht en warm. Vol aandacht en goed invoelend. Ik vond het bijzonder om representant te zijn en te voelen wat de energie doet.’

Peggy

Het was fijn om niet meteen ‘het diepe’ in te gaan. Zeker als je met onbekenden zou zijn, is het fijn om even af te tasten.

Margriet

‘De opstelling bij Hanneke was zacht en krachtig tegelijk. In het gesprek voorafgaand werd al snel helder welk diep thema aangeraakt wilde worden. Doordat ik zélf hiermee aan de slag kon in combinatie met het vertrouwen van Hanneke om dit met mij aan te gaan, heb ik ervaren dat er iets heel fundamenteels geheeld is.’

Elvira

‘Na de opstelling heb ik veel gedronken, 1 uurtje geslapen….de dag erna voelde ik mij 10 kg lichter en mijn buik voelt zachter aan én ik heb mijn 1e heerlijke huilbui gehad.’

Tijsje

‘Wat was het fijn om bij Hanneke te zijn voor een opstelling! Met veel rust en aandacht werd er naar mijn thema gekeken. Ik voelde me echt gedragen. Met nieuwe inzichten ben ik weer naar huis gegaan. En deze inzichten dienen me werkelijk dagelijks! Ik ben heel dankbaar voor deze fijne liefdevolle begeleiding.’

Wat zijn opstellingen?

Ik zal het verduidelijken aan de hand van twee voorbeelden.

Stel, je wil heel graag meer zelfvertrouwen. En je hebt gemerkt dat dit (helaas!) niet vanzelf komt. Dan zit er waarschijnlijk iets in de weg. Iets in jou houdt dit tegen. Of het voelt alsof iets of iemand uit je omgeving dit tegenhoudt.

Je komt bij mij voor een opstelling. We zetten dan jouw zelfvertrouwen in de energie neer, zodat we er van een afstandje naar kunnen kijken. Ik voel met je mee wat er in de weg zit, welke blokkade ervoor zorgt dat het nog niet wilde lukken om meer op jezelf te vertrouwen.

Door er van een afstand naar te kijken, geef je jezelf de ruimte en de keuze om wel of niet te voelen wat er gebeurt.

Door je eigen tempo te volgen, waarin ik je ondersteun, zet je een gedegen en bewuste beweging in naar wat jij graag wilt bereiken. 

Lijken deze opstellingen op familie-opstellingen?

Het lijkt een beetje op familie-opstellingen, waarbij je familieleden opstelt om je eigen vraagstuk te ontrafelen. Ook een prachtige techniek, maar dat is niet wat ik doe.  Ik werk met jouw eigen energiesysteem. Met wat je zelf voelt, doet, vindt, hoort, ziet. Dat betekent vooral dat je zélf invloed hebt op je eigen persoonlijk proces. Op je eigen groei. 

Opstellingen bij lichamelijke klachten

Een ander voorbeeld is een lichamelijke klacht waar je van af wilt. Let wel, dat ik je hiermee alleen kan helpen als je arts er niet uit komt. Ik ben therapeut, geen arts. Ik kan je wel helpen met de energetische oorzaak van je klacht.

Bijvoorbeeld migraine die teveel impact heeft op je leven. In een opstelling kijken we dan van een afstandje naar jouw migraine en naar wat de oorzaak is hiervan. Ik help je daarbij. Soms komen er weinig woorden aan te pas, maar alleen een gevoel van gemis of een oude herinnering die je aandacht vraagt. Door hier bewust aandacht voor te hebben, verandert er iets wezenlijks in je systeem. En dus in je leven.

Van verschillende mensen hoorde ik maanden na de opstelling dat de migraine sindsdien niet meer zo erg is geweest of zelfs dat deze maandenlang zo goed als weg bleef. 

Wat kosten Opstellingen workshops?

Een workshop met opstellingen van 13-17.30u kost €75 als je je eigen vraag wilt opstellen.
Voor een workshop van 10-17.30u zijn de kosten als vraagsteller €95.
Als representant betaal je voor deze workshop van 13-17.30u €27 en voor workshops van 10-17.30u €37.

Wanneer je je inschrijft als vraagsteller, heb je tijdens de workshop je eigen opstelling én ben je de rest van de dag representant in de andere opstellingen.

Afhankelijk van het aantal deelnemers en opstellingen tijdens een workshop, zal ik graag de dag afsluiten met een bekrachtigende energetische groepsopstelling. Gewoon extra…

Alle prijzen zijn exclusief btw en reiskosten. 

Een opstelling geeft je tools

Veel mensen geven aan dat ze vanuit de opstelling zelf meer tools in handen hebben gekregen om de gewenste verandering verder in te gaan. Naar steeds meer zelfvertrouwen of steeds minder last van fysieke klachten. Naar steeds meer in je eigen kracht komen staan. En in het verwerken van diepere lagen van eigen ervaringen, die je tegenkomt dankzij je klanten en/of omgeving. Om een paar voorbeelden te noemen.

Met energetisch werk en opstellingen, help ik je bewust en onbewust tools op te doen, waar je nog dagen, weken, maanden en jaren de vruchten van plukt. Tools waar je niets mee hoeft te doen, ze doen hun werk vanzelf…

Ben je benieuwd wat opstellingen voor jou kunnen betekenen? Kom het ervaren 1-op-1 of tijdens een van de Opstellingen workshops. Heb je nog vragen of wil je eerst kennismaken? Plan dan hier een gratis kennismakingsgesprek in. Je bent welkom zoals jij jij bent.

Laat me weten wanneer de nieuwe workshops zijn

13 + 2 =

Ben jij benieuwd naar de workshop ‘Van onmacht naar kracht’?

Binnenkort komt ook mijn workshop met opstellingen binnen het thema ‘Van onmacht naar kracht’ op de agenda. Tot die tijd wil ik je alvast een stukje op weg helpen met onderstaand e-book met vijf praktische tips om uit de onmacht te komen. Deze kun je gratis downloaden. Ook ben je natuurlijk altijd welkom om contact met me op te nemen voor een sessie of een kennismakingsgesprek.

Door te klikken op deze download krijg je ook een aantal e-mails waarin ik je nog een stuk verder ondersteun om uit de onmacht te komen. Je kunt je hier net zo makkelijk ook weer voor afmelden. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.

Discover who you are