Hoe connect jij met jezelf vandaag?

Herken je dat, dat je op sommige dagen meer of minder contact hebt met jezelf dan op andere dagen? Ik hou ervan om volledig in mijn lijf aanwezig te zijn, om de verbinding met mezelf volledig te voelen. Dan stroomt het, flowt het, dan gaat alles zo moeiteloos… heerlijk!

Maar dat is niet een 24/7 staat van zijn. Jammer… of gelukkig juist… want als ik me altijd zo voelde, zou ik het niet meer merken, dan zou ik er niet meer zo blij van worden… Ehhh en het voelt natuurlijk ook een beetje dubbel… Maar ja, het is zoals het is; soms meer en soms minder in contact met mezelf…

Op momenten dat ik minder contact heb met mezelf, zit ik letterlijk minder lekker in mijn vel. Soms heb ik het dan heel erg nodig om alleen te zijn. Niemand om me heen. Muziek (dans!!) of juist stilte helpen me dan te re-connecten met mezelf en met mijn lijf.

Op andere momenten reik ik dan juist uit. Soms is juist dat wat ik nodig heb om mezelf weer te voelen; hoe ik me voel uitspreken naar iemand anders. De nabijheid te voelen van iemand die luistert zonder oordeel of advies. Te ervaren dat er iemand IS, ook als ik er zelf heel even niet helemaal ben. Te ervaren dat ik er helemaal mag zijn, hoe ik me ook voel… dat is… niet met woorden te beschrijven…

Nu ik dat schrijf, snap ik ook nog meer waarom ik het werk doe dat ik doe; omdat ik zelf heb ervaren hoe het me helpt en heelt, om gezien en gehoord te worden, hoe ik me ook voel… Dus daarom hou ik zo van mijn werk!

Dus dáarom geef ik vanaf maandag 4 oktober elke 4 weken een Healingcircle in Breda en op 16 november een Healingcircle online. Voor jou als je zo gewend bent om anderen aandacht te geven, in werk en/of privé en als je voelt (of vermoedt) dat ook jij mag ontvangen. Als je voelt dat het tijd is voor jou, voor wat er leeft in jou. Als je aanwezig wilt zijn in een heel fijne respectvolle groep waarin je helemaal mag zijn zoals jij jij bent.

Dus dáárom geef ik op 15 oktober en 6 februari een Opstellingen workshop in een glazen dome in de natuur in Houten. Met energetisch werk en opstellingen, help ik je tijdens deze workshop bewust en onbewust tools op te doen, waar je nog dagen, weken, maanden en jaren de vruchten van plukt. Tools waar je niets mee hoeft te doen, ze doen hun werk vanzelf… wat wil je nog meer?⁣⁣

Hoe klinkt dat voor jou?
En… hoe connect jij met jezelf vandaag?

 

Deel dit artikel via: