Herken je dat, een gevoel van onbegrip, boosheid, weerstand. In jezelf of juist naar jou gericht door je kinderen, een klant, je partner, familie, de buurman,… Waar komt dit toch vandaan? En vooral: hoe kom ik er vanaf?

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen:
ik heb goed nieuws en slecht nieuws.

Waarschijnlijk een inkopper, maar ik noem em toch nog even; de buitenwereld kunnen we niet veranderen. Lastig soms, maar het goede nieuws is dat er altijd iets is wat wél kan!

Ik heb het uitvoerig getest en ervaren… zowel het proberen de buitenwereld te veranderen, als het testen en uitproberen wat dan wél kan. Het eerste is herhaaldelijk mislukt, wat een mooi en vrij frustrerend leerproces is geweest. Het tweede… wat kan wél… YESSS! Wat een kadootje voor mezelf. En inmiddels begeleid ik al jaren ook anderen hierin, zodat ook zij minder last hebben van… die dingen waar ze in de buitenwereld tegenaan lopen en zelfs van fysieke klachten als spanning, stress, migraine, etc.

Wil ook jij minder last hebben van waar jij tegenaan loopt in de buitenwereld?
Onbegrip, boosheid, weerstand, angst, onmacht, wat dan ook?
Ben je klaar met oude patronen en overtuigingen die je tegenhouden?

Op 15 oktober gaan we hiermee aan de slag in een glazen dome in de natuur in Houten.

Met een fijne groep gaan we de hele dag energetisch groeien met opstellingen. Magisch vind ik het!
Hiermee ontvang je namelijk tools die dagen, weken, maanden en zelfs jaren doorwerken.

Dus jarenlang plezier van één dag groeien in bewustzijn

Je ontvangt precies die tools die jij op dat moment nodig hebt!
Zodat je minder last van hebt van dat waar jij tegenaan loopt bij jezelf, bij je klanten, je partner, kids, buurman,…

Geen probleem?
Enne… het is een misverstand dat je een probleem moet hebben om naar een Opstellingen workshop te komen. Dat je ergens last van moet hebben om deel te nemen. Welnee. Alles is welkom. JIJ bent welkom. Je aanwezigheid als representant. En ook als je een vraag wilt opstellen om dichter bij jouw verlangen te komen, om meer plezier, meer te genieten, wat dan ook.

Je bent welkom met alles.

Een greep uit de ervaringen van anderen:
‘…ik heb het gevoel dat er iets fundamenteels geheeld is…’
‘…Ik voelde me echt gedragen…’
‘…met nieuwe inzichten ben ik weer naar huis gegaan. En deze inzichten dienen me werkelijk dagelijks!’
‘…de dag erna voelde ik me 10 kg lichter en mijn buik voelt zachter aan…’
‘…Prachtig…dat het oke was wat er ook gevoeld werd, dit gaf rust en vertrouwen.’

Hoe klinkt dit voor jou?
Past het bij jou om een hele dag energetisch te groeien, in een fijne groep op een mooie locatie?
Hier kun je meer informatie vinden en een plek reserveren.

De dag is een energetische ontdekkingsreis
op een luchtige manier, met vertrouwen, respect en veiligheid.

Ik kijk ernaar uit je te mogen zien en begeleiden tijdens een van mijn workshops en daarbuiten.

 

Deel dit artikel via: