Zit je in een vechtscheiding, heb je te maken met geweld of ander gedoe met je ex-partner? Heb je samen kinderen, maar blijft het lastig, pijnlijk en energie vretend? Lijkt het alsof je niets kunt doen om iets te veranderen?

Er is iets wat je wél kan…

Ikzelf heb in 9 jaar vechtscheiding zo ontzettend veel geprobeerd, en niets hielp… niet in de communicatie met mijn ex, niet in het rechtssysteem, niet in de hulpverlening… slopend!

Tot ik besefte dat ik hem en het systeem niet kan veranderen en dat ik onze kids (op deze manier) niet kan beschermen…

Ik ging energetische therapie en opstellingen doen. Ik ging ontdekken wat ik zélf deed, onbewust. Ergens natuurlijk heel pijnlijk, maar… wat in míjn systeem zit, daar kan ik wél iets mee. Wat een ander (niet) doet, dat krijg ik hoe dan ook niet veranderd. Sterker nog: hoe meer ik dat probeer, hoe erger het wordt… Althans, dat is mijn ervaring…

Het gaat niet over goed en fout, niet eens over schuld en onschuld. Energetisch werk en familieopstellingen gaan over kijken naar wat er IS en van daaruit kijken wat je er zelf in kunt oppakken, verwerken, loslaten, wat dan ook.

Het gaat over kiezen voor jezelf en voor je kinderen. En doen wat je zelf kunt doen om de situatie waarin je zit te verbeteren: meer rust, minder strijd, meer energie, wat dan ook…

Hoe klinkt dat voor jou?
Je kunt bij mij terecht voor 1-op-1 energetische behandelingen en voor workshops familieopstellingen (13 en 26 november en dan pas weer in januari). Je bent welkom om te komen ervaren wat het voor jou brengt. Of neem contact met me op, dan hebben we even persoonlijk contact.

Je bent welkom zoals jij jij bent
Liefs, Hanneke

 

Deel dit artikel via: