En dan ineens sta ik de halve zaterdag samen met de burgemeester van Oosterhout in mijn voortuin te werken! Die had ik even niet zien aankomen. Ik deed mee aan een lokaal initiatief om onze voortuinen op te knappen samen met veel vrijwilligers en sponsors, maar de dag zelf was nog veel mooier dan verwacht. Want niet alleen is mijn voortuin getransformeerd van jungle tot paradijsje, ik heb zo genoten van de samenwerking, van de mooie gesprekken, van de fantastische sfeer…

Ik zeg altijd: je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ook voor mijzelf is dat steeds weer zo belangrijk om te ervaren. In een sessie met mijn voice dialogue therapeut afgelopen vrijdag. En ook in een buurtinitiatief waarin we écht samenwerken. Belangeloos. Liefdevol.

En zoals ik graag meedenk met de gemeente over hoe een en ander aan te pakken in de wijk waar ik woon, zo ontvang ik zelf ook hulp in mijn eigen voortuin. Prachtig toch! Dat is nou het ‘je krijgt wat je geeft’ waar ik zo in geloof!

We doen het samen.
Want we kunnen het niet alleen…
En vooral: we hóeven het niet alleen te doen.

 

Samen is voor mijzelf sowieso een heel belangrijk begrip. Ik hecht zoveel waarde aan échte verbinding. Met mezelf en ook heel erg met anderen. Ik merk dat ik door contact met anderen, ook mezelf steeds beter leer kennen. Hoe mooi dus, als je beseft dat we elkaar continu helpen! Door elkaar te zien en horen. En ook door elkaar te mogen raken… Want échte verbinding gaat niet zonder slag of stoot. Dat betekent ook de hobbels in de weg. Helaas? Of juist dankzij de hobbels, kunnen we ook des temeer genieten. Beide. Samen.

Samen staat voor mij ook voor het samen brengen van mijn twee bedrijven; therapie en fotografie. Ik ben er helemaal voor om te kiezen. Ook als dat soms heel lastig is. Om te kijken waar je prioriteiten liggen. Maar deze twee zijn voor mij beide pareltjes, die ik veel liever samenvoeg! En sindsdien ontmoet ik steeds meer mensen die juist dát herkennen; waarom moet je kiezen voor één passie, als je er twee hebt die elkaar bovendien kunnen versterken?!

En zo ontstond een nieuw product, dat ik lang niet heb gezien…
Wat nu, als ik mijn twee passies samenvoeg en dáármee mensen help…
én daar zelf blij van word?! Want ook dát is belangrijk! Je werkt niet alleen om je klanten te helpen, maar ook om jezelf gelukkig te maken!!

Het nieuwe product, de combi fotoshoot werd geboren: een fotoshoot met voorafgaand aan de shoot een aantal sessies waarin we samen kijken wie JIJ nu eigenlijk bent als persoon en als ondernemer. Wat JIJ nodig hebt en wat JIJ wilt uitstralen om je te laten zien zoals jij jij bent, zodat je precies DIE klanten krijgt die JOU nodig hebben. Want je gunt je klanten JOU, zoals JIJ je werk doet.

Jouw unieke ZIJN is het allermooiste van jou!
Laat jij je al zien helemaal zoals jij jij bent?
 

O ja, en voor ik het vergeet… je kunt natuurlijk weer meedoen aan de win-actie!
Win jij de gratis systeemopstelling van juni? Schrijf je meteen in!
Een mooie opwarmer voor jouw eigen combi fotoshoot.
Wat weerhoudt je in het jezelf laten zien naar je klanten toe…?
In het helemaal zichtbaar zijn… zoals jij jij bent…
Ik zie en hoor je graag.

 

 

Deel dit artikel via: