Over zen en de healing circle - who YOU are

Terwijl de kinderen happy worden van fidget toys, heb ik de zentangles ontdekt. Al ongeveer een week ben ik tussenwerkzaamheden door steeds heerlijk aan het tekenen; op leuke manieren herhalende lijnen tekenen in verschillende vlakken, wat een bijzonder mooi effect geeft én een gevoel van zen…

Ehm… dat gevoel van zen was gister ver te zoeken. Mijn badkamer werd gesloopt voor een renovatie. Heel blij mee en dankbaar en zo, maar… lieve help, wat een herrie! En de stofwolk door het hele huis gaf ook niet bepaald een zennige vibe…

Maar ja, that’s life. Het is niet alleen maar love & light. Het is een golfbeweging van allerlei dingen die je meemaakt, die om je heen gebeuren en in jezelf.

DUS des te belangrijker om elke dag écht tijd en aandacht te nemen voor jezelf. En waar nodig ook ondersteuning te ontvangen van een ander. Want hoe fijn is het, om het even niet alleen te hoeven doen? Dit heb ik al vaker gezegd, maar ik kan het soms niet vaak genoeg zeggen. Want hulp vragen en ontvangen is voor sommigen niet zo makkelijk als het lijkt…

Zal ik het een beetje makkelijker maken?

Vanavond 19.30u is de allereerste healing circle!
Een gratis try-out voor alle community leden.

Wat is een healing circle?

Een healing circle wordt ook wel circle of trust genoemd. We komen samen met een groep mensen en in vertrouwen mag je delen wat je op dat moment wilt delen. Een verlangen of frustratie. Een gevoel of angst. Wat dan ook.

Niemand reageert op jouw delen, alleen ikzelf als energetisch therapeut help je in wat je op dat moment nodig hebt. Niet iedereen deelt in de healing circle. Je bent ook helemaal welkom om aanwezig te zijn als luisteraar. ‘Healing’ komt vooral van het gezien en gehoord worden door alle mensen in de ‘circle’.

Voor wie is een healing circle?

Een healing circle is voor jou…
– als je zo gewend bent om anderen aandacht te geven, in werk en/of privé en als je voelt (of vermoedt) dat ook jij mag ontvangen.
– als je voelt dat het tijd is voor jou, voor wat er leeft in jou.
– als je aanwezig wilt zijn in een heel fijne respectvolle groep waarin je helemaal mag zijn zoals jij jij bent.

Vanavond healing circle

Om 19.30u gaat de virtuele deur open en om 19.45u sluit ik deze ‘deur’, zodat we kunnen beginnen met een besloten groep.

Deze eerste healing circle is digitaal, dus vanuit je eigen huis- of slaapkamer bij te wonen.

Heb jij je al ingeschreven?

Je kunt je gratis inschrijven via het event in de community. Maar als je me een berichtje stuurt, dan help ik je zodat je erbij kunt zijn!

Hoe bereid je je voor op de healing circle?

Zorg dat je een fijne plek hebt waar je kunt zitten. Waar je niet gestoord wordt. Met wat drinken en een dekentje. Misschien wil je een kaars aansteken, wat inspiratiekaartjes, edelstenen of een notitieboekje dichtbij, om wat gedachten in op te schrijven. Kijk wat goed voelt voor jou.

En vooral: zorg goed voor jezelf. Deze avond is voor jou!

 

 

Deel dit artikel via: