Als je me al een beetje kent, dan weet je dat ik niet zo van de koetjes en kalfjes ben. Ik sta niet te lang stil bij small talk. Dus over het mooie weer van vorige week zal ik niet snel iets schrijven… of toch…? Want ik word er wel blij van…

Ik word blij van hoe de zon de wereld in een ander licht zet. Van de zonnestralen op de gezichten van mensen en van de reacties van zoveel verschillende mensen op diezelfde zon. Het knijpen met de ogen. Het wegdraaien of juist genieten van de zon. Het meer of juist minder naar buiten gaan. De gordijnen dicht- of het raam opendoen. Of misschien wel een (halve) dag vrij nemen om echt volop in de zon te zijn. Lopend, zittend, liggend, spelend met je kids,…

De zon. Die ene zon. Die voor iedereen anders voelt; warmer of kouder, fijner of lastiger. Wat doet de zon met jou?

Ikzelf geniet van hoe de zon met haar warmte en stralen zoveel effect heeft op de natuur, mensen, dieren, gebouwen. Als ik naar buiten kijk, zie ik hoe het licht speelt met het gras en de bloemen en met de mensen die voorbij lopen. Wat later op de dag zie ik het licht veranderen van kleur in een warm rood-oranje, waardoor alles er alweer heel anders uitziet…

En overal waar ik het zonlicht zie, zie ik ook de schaduwzijde die het helemaal compleet maakt. Ik kijk geïnspireerd en verwonderd naar de samenwerking tussen licht en schaduw. Samen. Zonder strijd. Zonder concurrentie.

Hoe mooi zou het zijn als we tussen elkaar en in onszelf hetzelfde kunnen ervaren? Ik vind het heerlijk om deze contrasten te zien en te fotograferen.  Een harmonieus samenzijn van licht en donker, zwart en wit, ‘goed’ en ‘fout’. Onszelf en elkaar volledig accepteren zoals we zijn.

Hoe mooi zou het zijn als we vanuit verwondering kijken naar onszelf en naar de ander. Puur kijkend naar wat je ziet…

ik zie jou
zoals jij jij bent
en jij?
(hoe) zie jij… jou?

Ben jij al in beeld?

Omdat ik zo blij word van mensen écht zien, geniet ik volop van mensen in beeld brengen zoals ze écht zijn. Zoals jij jij bent… dat vind ik het allermooist!

Dussss… o hier word ik echt heel enthousiast van… ik heb deze week allemaal fotografiepakketten gemaakt voor mensgerichte ondernemers zoals jij. Waarin voor ieder wat wils te vinden is. Misschien vind je het spannend om op dat podium te stappen en zichtbaar zijn, maar ik help je met alle liefde bij die eerste stap. Ik breng jou in beeld zoals jij echt bent.

Ja, ik wil ook in beeld! »

Je hoeft alleen maar te klikken op deze link en het pakket te kiezen dat écht bij jou past. De rest volgt vanzelf…

Disclaimer: het kan nog steeds spannend zijn om op de foto te gaan… Believe me, I know. Ik heb het zelf lang tegengehouden om in beeld te komen. Omdat ik het spannend vind om gezien te worden. Maar tegelijkertijd is er in mij ook een wens om gezien te worden. Zoals ik ben. En die wens werd steeds groter… Dus ook al vind ik het zelf nog steeds spannend om op de foto te gaan, ik laat me steeds vaker zien. En… dat bevalt me eigenlijk heel goed!

En jij? Laat jij je al zien?

Neem gerust even een kijkje op
www.whoyouare.nl/bedrijf-fotoshoot/

Ik kijk ernaar uit je daar te zien!

 

Deel dit artikel via: