Goed schudden voor jezelf - who YOU are

Ik wil je even uitnodigen om mee te schudden komende dinsdag…

Mee schudden? Ja!

Elke tweede dinsdag van de maand geef ik in mijn community de Shake, share & dance via ZOOM. Een heerlijk verbindend event en tegelijkertijd écht even een moment helemaal voor jezelf.

We starten met een kort rondje om met elkaar kennis te maken. Met ruim 160 mensen in de community, ken je namelijk vaak nog niet iedereen.

Dan gaan we shaken. Een heerlijke techniek om op muziek te aarden.
Om los te laten wat je op dat moment niet meer nodig hebt.
Om de stress van de dag van je af te schudden.
Om de zorgen van het moment los te laten.
Om echt even uit je hoofd en in je lijf te komen.
Zo fijn!

Na het shaken, gaan we in kleine groepjes sharen met elkaar. Met een vraag in gedachten of zomaar wat jij op dat moment graag wilt delen. Wat er speelt in jezelf kan soms zwaar en lastig zijn. De ervaring leert dat het vaak veel lichter voelt door het alleen al uit te spreken.

En dan… jaaaa… dan gaan we een half uurtje dansen! Ieder in onze eigen huiskamer, maar op dezelfde lekkere muziek. We zijn op onszelf én met elkaar in verbinding. Soms zien we ook wat kinderen nog even meedansen voor ze naar bed gaan.

En wij dansen in onszelf en/of met elkaar… zooo fijn!

Ik heb in april 2020 de Shake, share & dance together in het leven geroepen. Bij gebrek aan live verbinding wilde ik namelijk zo graag toch verbinding creëren! Ik snakte naar een moment van connectie met gelijkgestemden, een moment van aarden, van delen met elkaar… en ik wilde dansen! En dat wil ik nog steeds.

We zijn nu een jaar verder en vele Shake, share & dances verder. Soms met een klein clubje, soms met een grotere groep.

Terug van weggeweest is de share, share & dance nu elke 2e dinsdag van de maand.
19.30u tot ongeveer 21u. Via ZOOM.

In mijn community Connect @ who YOU are vind je het event en kun je je meteen inschrijven. In het event vind je alle details en de ZOOM-link.

Het is voorlopig zelfs helemaal gratis, omdat ik merk hoe belangrijk verbinding is mezelf en voor anderen. En omdat ik het zo fijn vind om te geven.

Ben jij er ook bij?

Je bent welkom zoals jij jij bent.
Ik zie je graag!

 

Deel dit artikel via: