Fotografie in Oosterhout en omgeving

voor de mensgerichte ondernemer

See who you are

Je wilt je laten zien zoals jij jij bent, maar zodra een camera in beeld komt, trek je je terug…
Herken je dat?

Ik herken dat. Daarom verzorg ik persoonlijke, op jou afgestemde fotografie in Oosterhout en omgeving, speciaal voor jou als mensgerichte ondernemer, die tegelijkertijd wel en niet op de foto wil…

Want je hebt écht contact met je klanten. Dus je zichtbaarheid is heel belangrijk. En tegelijkertijd voelt het spannend en kwetsbaar.

Je wil dat je foto’s het visitekaartje zijn van je bedrijf, dat je klanten via je website en social media het contact met jou kunnen voelen. Dus dat je foto’s uitstralen wat JIJ uitstraalt, zodat je foto’s volledig matchen bij het contact dat je in person met je klanten hebt.

Dat kan!

Ik fotografeer je zoals jij jij bent. Want ik zie je. Ik zie JOU.

En ik ken het gevoel dat het spannend en kwetsbaar voelt om voor de camera te staan. En ook het gevoel om écht mezelf te zijn, écht mezelf te laten zien. Ook op de foto. Dat verschil, dat merk je. En ook je klanten merken dit.

Wil jij een persoonlijke fotoshoot in Oosterhout of omgeving? Een fotoshoot die helemaal op jou is afgestemd, zodat je op de foto staat zoals jij jij bent?

Onder de (voor)beelden vind je meer informatie over de kosten en verschillende fotoshootpakketten speciaal voor jou als mensgerichte ondernemer.

Fotoshootpakketten

Fotografie in Oosterhout en omgeving

Speciaal voor ondernemers heb ik verschillende fotoshootpakketten samengesteld.

Natuurlijk kun je deze pakketten zelf uitbreiden met meer tijd voor de fotoshoot en/of meer digitale foto’s.

Met deze pakketten laat ik écht JOU zien als persoon in de sfeer en uitstraling van jou en je bedrijf. Ben jij al in beeld?

Mini-fotoshoot € 200

30-45 minuten fotoshoot op locatie in of rondom Oosterhout/Breda.
Inclusief 7 digitale beelden voor onbeperkt commercieel gebruik.

Dit ben ik-fotoshoot € 400

1 tot 1½ uur fotoshoot op locatie in of rondom Oosterhout/Breda.
Inclusief 20 digitale beelden voor onbeperkt commercieel gebruik.

Ik laat me zien-fotoshoot € 600

1½ tot 2 uur fotoshoot op locatie in of rondom Oosterhout/Breda.
Inclusief 35 digitale beelden voor onbeperkt commercieel gebruik.

2 seizoensfotoshoots € 500 per seizoensshoot

2x 1½ tot 2 uur fotoshoot op locatie in of rondom Oosterhout/Breda.
Inclusief 2x 35 digitale beelden voor onbeperkt commercieel gebruik.
Binnen één jaar plannen we twee fotoshoots in twee verschillende seizoenen. Zodat je meer variatie kunt laten zien in de beelden die je gebruikt op je website en social media. In elk seizoen is de natuur volledig anders, de sfeer is anders, je kleding is anders. Toch ben jij op elke foto helemaal JIJ. Dát zie je terug in de beelden waarin jouw klanten zich herkennen.

Alle prijzen zijn exclusief btw en reiskosten.

Marieke en Dennis, Transitieprofs

Voor onze bedrijfswebsite hadden we foto’s nodig van alle werknemers afzonderlijk en we hadden één goede groepsfoto nodig. Hanneke’s advies was dat iedereen kwam opdagen in kleding waarin ze zich prettig voelde en om vooral niet opgedoft te komen. De foto’s zijn geweldig geworden en zijn een ware afspiegeling van onze bedrijfscultuur. Perfect voor onze website. Onze medewerkers hebben de foto’s van zichzelf ook voor LinkedIn gebruikt. Daarnaast was het ook nog eens een keer heel gezellig!

Judith, Kynotouch

‘Het leuke vind ik van Hanneke dat het echt om een samenwerking gaat, waarbij ze al haar creativiteit inzet om tot iets passends te komen, speciaal voor jou. Erg bijzonder!’

Inge, BNP Paribas Cardif

‘Onze ervaring met Hanneke’s bedrijf en haar manier van werken in vergelijking met andere ervaringen, is dat ze ruim de tijd neemt om de locatie goed te verkennen, het licht te bekijken, en uit te kijken naar minder voor de hand liggende fotolocaties.
 En het resultaat is verrassend! Wij zijn blij een serieus bedrijf gevonden te hebben voor onze zakelijke fotografie!’

Martijn, Anychange

‘Ik ken Hanneke als een empathische professional, die door haar grote inlevingsvermogen in staat is om de juiste snaar te raken bij mensen. Daarmee zorgt zij als persoon voor de toegevoegde waarde in communicatie. Haar creatieve en inspirerende kijk gun ik iedere opdrachtgever.’

Fridy, Provincie Noord-Brabant

‘Hanneke is een plezierige, creatieve en deskundige ‘collega’. Ze weet waar ze moet beginnen en wie ze kan betrekken om projecten succesvol te laten verlopen. Je kunt altijd van Hanneke op aan, heeft een positieve kijk op het leven én ze heeft haar hart op de juiste plaats.’

Alexander, Marketing4Business

‘Hanneke is voor mijn marketing advies bedrijf altijd een meerwaarde en inspirerende bron van ideeen. Als bij een adviesproject een andere kijk of een concrete actie nodig is weten we dat met Hanneke er altijd waardevolle kennis aanwezig is met een hands-on approach.’

Ik ben jouw
fotograaf in Oosterhout

Ik ben Hanneke Speekenbrink, energetisch therapeut en sinds 2007 fotograaf in Oosterhout.

Therapeut en fotograaf?
Ja, dat wil zeggen dat ik niet alleen foto’s maak, maar dit combineer met mijn achtergrond als therapeut en met mijn eigen ervaringen. Hierdoor kan ik jouw fotoshoot nog beter afstemmen om jou als persoon. Vooral als je, zoals veel van mijn klanten, het spannend of kwetsbaar vindt om voor de camera te staan.

Zelfs als je het doodeng vind om op de foto te gaan, dan vind ik samen met jou een manier om je tóch in beeld te brengen zoals jij jij bent. Want jouw klanten willen JOU zien.

Ik zie je. Bel of mail me om even persoonlijk te contacten.

Dat hoort bij een fotoshoot, maar ook voor je besluit om je te laten fotograferen, ben je helemaal welkom om te connecten met mij. Zodat je kan ervaren of we een match hebben, of je het aandurft deze stap te zetten in jouw zichtbaarheid.

Wanneer zet jij deze stap? Zichtbaar zijn zoals jij jij bent?

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Het straalt iets uit… het raakt je.
Een foto vraagt en praat, zonder woorden. Het nodigt je uit of stoot je af.
Zo werkt het ook voor je (potentiële) klanten. Ze zien jouw bedrijf in woord en beeld en reageren hierop…
Hoe wil je dat ze reageren? Wat wil je dat ze zien?

Mijn manier van werken is écht jezelf laten zien

In beelden laten zien waar jij voor staat. De passie waarmee je je bedrijf bent opgestart.
De visie en drijfveren die je motiveren. Wat jíj belangrijk vindt in je bedrijf.

Als je echt jezelf laat zien naar buiten toe, dan komen

precies die klanten naar je toe, die bij jou passen

En dat is precies wat ik wil vangen in de beelden… jou!

Hier is wel moed voor nodig. Om echt jezelf te laten zien, zoals je bent.
Voor de een is dit appeltje eitje, maar niet voor iedereen. En dat is oké. Voor zolang als dat voor jou oké voelt.
Tot het moment dat je je niet langer wilt verstoppen. Maar in je kracht gaat staan. En dat mag gezien worden!

Laat jij je al zien als mens en als ondernemer?

Veelgestelde vragen

Over mijn fotografie in Oosterhout en omgeving

 

Waarom zou ik me laten fotograferen?

Je bent ondernemer en je wilt graag de klanten aantrekken die bij JOU passen. Je wilt graag op de foto zoals jij jij bent. Puur, echt, authentiek. Uitstralen wat JIJ uitstraalt. Zodat als iemand ergens een foto van jou ziet, ze meteen JOU erin herkennen, ze meteen voelen dat JIJ degene bent die ze willen bellen voor joue diensten.

Voor wie zijn deze fotoshootpakketten?

Je bent mensgerichte ondernemer. Je bent coach of therapeut en werkt vanuit je hart. Je wilt je laten zien zoals jij jij bent. Zoals je écht bent. Omdat je je klanten ook ziet zoals zij echt zijn. En omdat je wilt dat je foto’s een goede eerste kennismaking zijn voor potentiële klanten, die volledig matcht bij het eerstvolgende contact dat je in person met ze hebt.

Wat zit er allemaal in een fotoshootpakket inbegrepen?

De fotoshootpakketten zijn inclusief de genoemde fotoshoot van één of twee personen (of meerdere personen tegen een meerprijs). Inclusief de selectie en minimale nabewerking van de foto’s. Inclusief het online beschikbaar maken van de foto’s zodat je thuis kunt kiezen welke foto’s je graag wilt ontvangen. En inclusief het gereedmaken van de foto’s zodat je ze ontvangt in volledig jpeg-formaat en eventuele kleinere formaten voor bijvoorbeeld je website en social media.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt een van de fotoshootpakketten kiezen en je bent altijd welkom om uit te breiden met bijvoorbeeld meer foto’s. Wanneer je een pakket hebt aangevraagd, neem ik binnen drie werkdagen contact met je op. Eerst maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek waarin we je wensen bespreken.

Wanneer en waar is de fotoshoot?

Voor de fotoshoot kiezen we samen een datum en een locatie die past bij jou en bij je bedrijf. Dat is het belangrijkst. De foto’s draaien om jou en de achtergrond draagt bij aan de sfeer die je in de foto terug gaat zien.

In en rondom Oosterhout/Breda heb je ruime keuze uit natuurlijke en stedelijke gebieden. Wil je een fotoshoot op een andere locatie? Ook dat is bespreekbaar. Buiten Oosterhout nb reken ik reiskosten à € 0,50 per kilometer.

Wat adviseer je over mijn kleding en make-up?

Ik wil je fotograferen zoals jij jij bent. Bij de fotoshoot vind ik het dus heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Dan straal je dat ook uit op de foto’s. Ik help je daarbij (ik weet hoe spannend het kan voelen om op de foto te gaan, ik doe het zelf ook regelmatig, nadat ik het lange tijd niet durfde).

Voor je kleding en make-up keuze vraag ik je dan ook vooral om te kiezen wat écht bij jou past. Waar je je fijn in voelt. En wat voor jou klopt bij het werk dat je doet. Je foto’s zijn het visitekaartje van je bedrijf.

Wanneer zie en ontvang ik de foto’s?

Binnen twee weken ontvang je van mij een link en een wachtwoord, zodat je je foto’s online kunt bekijken. Uit een ruime selectie kies je dan zelf de foto’s die je graag wilt ontvangen.

Je ontvangt de gekozen foto’s digitaal als jpeg voor onbeperkt commercieel gebruik. Op verzoek kan ik de foto’s in verschillende formaten aanleveren, bijvoorbeeld voor je website en social media.

Heb je de foto’s sneller nodig? Neem even contact met me op, dan kijk ik wat hierin op dat moment mogelijk is.

Stel, ik wil meer dan twee mensen in één fotoshoot?

Werk je met verschillende partners of medewerkers en wil je een fotoshoot waarbij iedereen in beeld komt? Vraag even een offerte aan, dan maak ik een fotoshootpakket speciaal voor jouw bedrijf.

Wie ben ik, fotograaf in Oosterhout?

Ik ben Hanneke Speekenbrink, energetisch therapeut en fotograaf in Oosterhout. Dat wil zeggen dat ik niet alleen foto’s maak, maar dit combineer met mijn achtergrond als therapeut en met mijn eigen ervaringen. Hierdoor kan ik jouw fotoshoot nog beter afstemmen om jou als persoon. Vooral als je, zoals veel van mijn klanten, het spannend of kwetsbaar vindt om voor de camera te staan. Zelfs als je het doodeng vind om op de foto te gaan, dan vind ik samen met jou een manier om je tóch in beeld te brengen zoals jij jij bent. Want jouw klanten willen JOU zien.

Ik zie je. Bel of mail me om even persoonlijk te contacten. Dat hoort bij een fotoshoot, maar ook voor je besluit om je te laten fotograferen, ben je helemaal welkom om te connecten met mij. Zodat je kan ervaren of we een match hebben, of je het aandurft deze stap te zetten in jouw zichtbaarheid.

Liever een fotografie offerte aanvragen? Dat kan

11 + 14 =

See who you are