Contactformulier

10 + 9 =

Contactgegevens

who YOU are

Hanneke Speekenbrink

+31 (0)6 14 63 95 95
Hanneke@whoYOUare.nl

Kvk-nummer: 20132717
Btw-nummer: NL001971862B47

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Klachtenregeling

Volg je me al op social media?
Hier deel ik regelmatig ervaringen, tips en inspiratie om te zijn zoals jij jij bent. Ik zie je.

        

Community

Ik heb een Community opgericht met mensen die vanuit hun hart verbinden met elkaar. Waarin we open kunnen delen. Zonder oordeel.

Je bent welkom in mijn community Connect @ who YOU are.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door te klikken op deze download krijg je ook een aantal e-mails waarin ik je nog een stuk verder ondersteun om uit de onmacht te komen. Je kunt je hier net zo makkelijk ook weer voor afmelden. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.

who you are

Inschrijven voor de Opstellingen workshop 10-17.30u. Inclusief koffie, thee en lunch. Hoe ziet een Opstellingen workshop eruit? We komen bij elkaar met een kleine groep gelijkgestemden en gaan op een ongedwongen manier kennismaken met energie. Ieder gaat voor zichzelf ontdekken wat je onbewust naar je toe trekt of juist afstoot. En precies dát is de sleutel om hier verandering in te brengen. Vervolgens gaan we een aantal opstellingen doen... ik vind het magisch! Voor deze workshop kun je je inschrijven als representant of als vraagsteller. Een aantal aanwezigen kunnen namelijk tijdens de workshop hun eigen vraag tot leven laten komen in een opstelling, waarbij de anderen representant zijn. Wil je meer plezier in je werk en meer rust in je lijf? Ben je klaar met oude overtuigingen, wil je loskomen uit een angst of patroon? Ben je benieuwd wat energie doet met jou? En wat je zelf kunt doen in de energie? Als vraagsteller, en ook als representant sta je altijd precies op die plekken die jou ook persoonlijk veel te brengen hebben... Een opstelling geeft je tools Veel mensen geven aan dat ze vanuit de opstelling zelf meer tools in handen hebben gekregen om de gewenste verandering verder in te gaan. Bijvoorbeeld naar meer plezier in je werk, meer rust in je lijf, minder last van fysieke klachten. Naar steeds meer in je eigen kracht komen staan. En in het verwerken van diepere lagen van eigen ervaringen, die je tegenkomt dankzij je klanten en/of omgeving. Ik zie je zoals jij jij bent Alle prijzen zijn excl. btw.

Extra informatie

inschrijven

vraagsteller, representant, cursist

Workshop opstellingen 15 oktober

37.0095.00