Everyone you meet

is fighting a battle you know nothing about.

Be kind. Always.

Ian MacLaren

Vrouwenweekend

Relax & empower who you are

Zin in een relaxing en helend weekend?
-> Opstellingen
-> Magische reis met plantmedicijn
-> Gave portretfoto
-> Maximaal 8 vrouwen
-> Heerlijk eten
-> Dans, sharing, ontspanning
-> op een betoverende krachtplaats in de natuur!

Je bent welkom zoals jij jij bent.

Hanneke

‘Het was een heel fijn weekend met een warme, kleine groep vrouwen. Hoewel ieder voor haar eigen proces komt is er tegelijk ook zoveel diepe verbinding samen. Dit was mijn allereerste truffelreis. Wat het me gebracht heeft is dat ik hiermee net een laagje dieper in mezelf kon komen en daarmee oude stukken heb kunnen aankijken, doorvoelen en hierdoor kunnen helen. De begeleiding van Hanneke en Emmie was heel fijn, zacht en krachtig! Dit weekend ga ik nooit vergeten.’

Bianca

‘Na het vrouwenweekend voel ik me goed, happy en rustig. Ik voel mij een beetje zoals je je kan voelen als je net verliefd bent: je kunt alles aan, hebt meer energie, straalt meer. Ik vond het programma goed opgezet en ook tijd voor jezelf tussendoor. Ik vond de begeleiding heel fijn. Voelde mij welkom en op mijn gemak.’

Marieke

‘Tijdens de ceremonie kwam bij mij steeds naar voren “alle antwoorden liggen in jezelf”. Na het weekend besloot ik om na 15 jaar mijn antidepressiva af te bouwen, ik zit nu op halve doseringen en voel vooral steeds meer geluksmomentjes!’

Marije

‘Fijne en warme begeleiding tijdens een retraitewknd met een truffelreis. Voedend en helend. Langzaam de vrouwelijke energy mogen voelen en welkom heten. Bedankt <3

Een kado als deze aan jezelf geven is magisch & liefdevol’

Anouk

‘Het mooiste van het weekend vond ik dat ik mijn verdriet toe kon laten en dat dat er gewoon mocht zijn. Dat alles er mag zijn. Ik vond het voor herhaling vatbaar. Echt even de verdieping in en verbinden met jezelf.’

Bianca

‘Rust, tijd voor jezelf, even tot jezelf komen, met vrouwen zijn… gewoon fijn met elkaar te kunnen delen, vertrouwd.’

Marije

‘Ik heb het als erg prettig ervaren; de locatie; jullie aanwezigheid; en ook de grootte van de groep vond ik fijn. Ik zou het iedereen aanraden! Het ging eigenlijk veel te snel ;-)’

Sijtje

‘De Markeboom is een fantastische plek. Alleen al hier zijn voelt aardend en helend en soms zelfs magisch. Emmie kookt fantastisch en ik ben onder de indruk van Hanneke’s opstelling. De ceremonie en ondersteuning waren prachtig!’

Na onze prachtige vrouwenweekends in 2022 en 2023, willen we je graag uitnodigen voor een vrouwenweekend in 2024 in juni of sept in Wesepe.

Het weekend staat in het teken van rust en ontspanning, samen het leven vieren met andere vrouwen. In een veilige setting elkaar zien, horen en spiegelen. We starten op vrijdagavond met een relaxte kennismaking tijdens een overvloedige maaltijd.

Opstellingen en magische reis

Zaterdag is een dag van delen, opstellingen en een psilocybine reis. Als het weer het toelaat zullen we buiten in de natuur deze innerlijke reis ervaren. Hier kun je in diepe verbinding zijn met jezelf en tegelijkertijd ervaren hoe je onderdeel bent van alles. In de juiste setting kunnen plantmedicijnen heel helend werken op lichaam, geest en op je energiehuishouding. Net als opstellingen, brengen ze je naar onbewuste lagen. Door middel van gevoelservaringen helpen ze je bewust te worden van dingen waar je je nog niet van bewust was.

Integreren en gave portretfoto

De zondag is een dag van integreren en waar nodig uitspreken van en hulp ontvangen bij wat is aangeraakt. Bovendien maken we zondag een mooie portretfoto van jou als reminder. Een foto van jou zoals jij jij bent.

Even helemaal er tussenuit

Dit weekend is écht even er tussenuit, zodat je erna krachtiger en relaxter terug in het dagelijks leven kunt stappen. Even niks moeten en jezelf openen voor het verwerken en loslaten van wat nodig is. Alles is welkom. Lachen en tranen. Stilte en expressie van wat er ook gevoeld en/of geuit wil worden. Je bent welkom met alles wat er is.

Zakelijk boeken?

Yes! Dit weekend is bij uitstek ook geschikt voor coaches en therapeuten en anderen die met mensen werken. Het is een weekend om afstand te nemen van werk en klanten en met o.a. opstellingen nog meer in je eigen vrouwelijke kracht komen. Wat door klanten en anderen is gespiegeld nemen we mee om nog meer te verbinden met jezelf en privé en zakelijk te blijven groeien.

Details

Vrijdag vanaf 17u ontvangst & kennismaking met gezellig en overvloedig potluck diner. Na de workshops en de magische reis, sluiten we zondag rond 14u gezamenlijk af. Er is mogelijkheid om te blijven slapen in de workshopruimte, zonder bijkomende kosten. De kosten zijn €329 per persoon.

Wat neem je mee?

  • potluck diner voor vrijdagavond, er is een oven, koelkast en fornuis
  • kleding waar je je fijn in voelt, laagjes zijn handig
  • luchtbed, kussen en slaapzak als je in de workshopruimte wilt overnachten, en een tent wanneer je buiten wilt slapen
  • handdoek en toiletspullen, er is 1 douche en toilet aanwezig

Intake en contra-indicaties

Bij je aanmelding ontvang je een bevestigings e-mail. Hierin vragen we je om een intake in te vullen. Vul dit intakeformulier op tijd in, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. We gaan ervanuit dat je de intake eerlijk invult. We werken vanuit veiligheid, zowel innerlijk als de veilige setting tijdens het weekend. Dat betekent ook dat jij en wij beide eerlijk moeten zijn naar elkaar. Er zijn bijvoorbeeld een aantal contra-indicaties, omdat we met plantmedicijn werken. Bijvoorbeeld sommige medicijnen en drugs kunnen niet in combinatie met psilocybine. Maar ook als je zwanger bent, kun je niet deelnemen. We nemen deze contra-indicaties heel serieus om voor jouw veiligheid te kunnen zorgen.

Dus je kunt niet komen reizen met  truffels als je aan een van deze dingen voldoet:
  • gevoelig bent voor psychoses, schizofrenie, borderline-klachten, e.d.
  • zwanger bent of borstvoeding geeft.
  • medicijnen gebruikt zoals anti-depressiva, antibiotica, medicijnen voor problemen met je hart, maag, bloeddruk, ADHD/ADD, etc. Gebruik je medicijnen? Neem dan even contact met ons op om te kijken of je mee kunt doen.
  • allergisch bent voor schimmels.
  • veel drugs gebruikt, neem ook dan contact op hoe lange tijd voor de reis je drugs-vrij moet zijn om te mogen deelnemen.

Om deel te nemen aan een truffelreis vragen we je minimaal 24 uur voorafgaand aan de reis geen plantmedicijnen of andere verdovende middelen te gebruiken. Ook geen alcohol.

Wie zijn wij?

Hanneke en Emmie hebben ruim zes jaar ervaring in het begeleiden van mensen in persoonlijke processen met verschillende plantmedicijnen en verdiepende en verbindende workshops zoals ademwerk, beweging en meditatie. Emmie en Hanneke werken beide op creatieve en persoonlijke manier met mensen, ook als videograaf/fotograaf, om mensen écht te zien zoals ze zijn. Plantmedicijnen zijn voor Emmie ook persoonlijk een heldere leraar om haar eigen patronen te doorzien. Hanneke is energetisch systeemtherapeut en past ook enkel die technieken toe die ze zelf ook persoonlijk veelvuldig heeft ervaren voor haar eigen processen.

In geval van annulering

De prijs van onze retraite is € 329. Bij annulering meer dan 4 weken voor de retraite, wordt het inschrijfgeld gerestitueerd minus de administratiekosten à €50. Tussen twee weken en het begin van de retraite wordt het volledige inschrijfbedrag niet gerestitueerd. Bij annulering kun je na afstemming met ons, iemand anders in jouw plaats laten deelnemen. In dat geval zijn alleen de administratiekosten niet restitueerbaar, Om deel te kunnen nemen, dient de nieuwe deelnemer dan direct €50 te betalen aan ons, het overige bedrag kunnen jullie onderling verrekenen.

Relax & empower who you are