Everyone you meet

is fighting a battle you know nothing about.

Be kind. Always.

Ian MacLaren

Truffelreis

Heal who you are

Ben je toe aan meer verdieping in jezelf? Aan het verwerken wat je al lang in de weg zit? Aan het verlichten van fysieke en/of mentale klachten?

Plantmedicijnen worden al eeuwenlang gebruikt om inzichten te krijgen en staan erom bekend dat ze je precies geven wat je op dat moment nodig hebt. Een reis met een plantmedicijn is dus voor ieder persoon en op ieder moment anders.

We creëren een veilige setting waar je zonder alle dagelijkse afleidingen en prikkels een kijkje kunt nemen in jezelf. In je eigen onderbewuste. In dat wat je lijf allang weet, maar waar je nog niet helemaal bij kon. Een plantmedicijn geeft je een gevoelservaring, waardoor je een laag dieper kunt helen, verwerken en loslaten. Wij als begeleiders gebruiken geen plantmedicijn, maar zijn helemaal present om jullie te begeleiden waar nodig.

Onder de reviews kun je meer informatie lezen over o.a. de (werking van de) truffels en de locatie. 
Je bent welkom zoals jij jij bent. 

Anouk

‘Het mooiste vond ik dat ik mijn verdriet toe kon laten en dat dat er gewoon mocht zijn. Dat alles er mag zijn. Ik vond het voor herhaling vatbaar. Echt even de verdieping in en verbinden met jezelf.’

Marije

‘Fijne en warme begeleiding tijdens een retraitewknd met een truffelreis. Voedend en helend. Langzaam de vrouwelijke energy mogen voelen en welkom heten. Bedankt <3

Een kado als deze aan jezelf geven is magisch & liefdevol’

Marieke

‘Tijdens de ceremonie kwam bij mij steeds naar voren “alle antwoorden liggen in jezelf”. Sindsdien voel vooral steeds meer geluksmomentjes!’

Marije

‘Ik heb het als erg prettig ervaren; de locatie; jullie aanwezigheid; en ook de grootte van de groep vond ik fijn. Ik zou het iedereen aanraden! Het ging eigenlijk veel te snel ;-)’

Bianca

‘Na het vrouwenweekend met truffelreis voel ik me goed, happy en rustig. Ik voel mij een beetje zoals je je kan voelen als je net verliefd bent: je kunt alles aan, hebt meer energie, straalt meer. Ik vond het programma goed opgezet en ook tijd voor jezelf tussendoor. Ik vond de begeleiding heel fijn. Voelde mij welkom en op mijn gemak.’

Reizen in een boomgaard op een echte boxspring

Samen met Mark Graveleyn organiseer ik truffelreizen in de boomgaard van hoeve Graveleyn, waar je op echte boxsprings kunt reizen. Dus de hele dag kunt genieten van comfort voor je lijf, terwijl je je middenin de natuur bevindt op een boerderij.

Hoe ziet de dag eruit?

We starten om 9u om je plek in orde te maken en nemen rustig de tijd om samen te zakken en wat er ook nodig is, zodat je rond 10(.30)u de truffels kunt nemen en je reis kan starten. Een psilocybinereis duurt gemiddeld vier tot zes uur.

Na je reis, eten we samen wat fruit en een verse soep met brood. Dat is fijn en rustig voor je buik en tegelijkertijd heel aardend. Als het nodig is om nog meer te aarden, kunnen we een wandeling maken, zodat je rond 19u weer veilig naar huis kunt rijden. De tijden zijn schattingen, we kijken gedurende de dag hoe het gaat en wat je nodig hebt op dat moment.

Reizen in een groep

Reizen in een groep kan spannend zijn, maar tegelijkertijd ook juist heel helend. Een groep mensen die allemaal met hetzelfde plantmedicijn reizen, versterken de energie. Dat betekent niet meer dan dat het versterkt wat je voelt, dus wat je kunt verwerken in jezelf.  Iets loslaten kun je namelijk alleen door het te verwerken. En iets verwerken kan alleen door het te durven voelen. Daar ligt de sleutel. Een groep kan je ook confronteren met wat je herkent uit de buitenwereld. Dit voelen en verwerken helpt je na de reis dus direct om hier minder last van te hebben in de buitenwereld. De groepsgrootte is maximaal 8 personen.

Zelf een groep?

Als je zelf met een groep vrienden wilt reizen, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. We kunnen dit dan namelijk tegen een gereduceerd tarief aanbieden. En wil je liever met alleen vrouwen reizen? Check dan het vrouwenweekend in Wesepe. En wil je liever alleen of met z’n tweeën reizen? Ook dat kan in Hulten of in Oosterhout.

Zakelijk boeken?

Yes! Dit is bij uitstek ook geschikt voor coaches en therapeuten en anderen die met mensen werken. Het is een reis om afstand te nemen van werk en klanten en nog meer in je eigen kracht te komen. Wat door klanten en anderen is gespiegeld nemen we automatisch in onszelf mee om nog meer te verbinden met jezelf en privé en zakelijk te blijven groeien.

Kosten

De kosten zijn €195 per persoon voor een eendags-retraite: 9.00-21.00u in de boomgaard van Hoeve Graveleyn in Hulten.
De kosten voor een vrouwenweekend van vrijdag 17.00u t/m zondag rond 13.00u zijn €295 per persoon.

Wat neem je mee?

  • kleding waar je je fijn in voelt, laagjes zijn handig
  • je eigen kussen en een slaapzak en/of deken
  • dikke sokken en/of slippers. Dit laatste is heel handig als je bijvoorbeeld tijdens je reis naar het toilet moet, dan is het fijn om makkelijk iets aan je voeten te kunnen doen.

Intake en contra-indicaties

Bij je aanmelding ontvang je een bevestigings e-mail. Hierin vragen we je om een intake in te vullen. Vul dit intakeformulier op tijd in, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. We gaan ervanuit dat je de intake eerlijk invult. We werken vanuit veiligheid, zowel innerlijk als de veilige setting tijdens het weekend. Dat betekent ook dat jij en wij beide eerlijk moeten zijn naar elkaar. Er zijn bijvoorbeeld een aantal contra-indicaties, omdat we met plantmedicijn werken. Bijvoorbeeld sommige medicijnen en drugs kunnen niet in combinatie met psilocybine. Maar ook als je zwanger bent, kun je niet deelnemen. We nemen deze contra-indicaties heel serieus om voor jouw veiligheid te kunnen zorgen.

Dus je kunt niet komen reizen met  truffels als je aan een van deze dingen voldoet:
  • gevoelig bent voor psychoses, schizofrenie, borderline-klachten, e.d.
  • zwanger bent of borstvoeding geeft.
  • medicijnen gebruikt zoals anti-depressiva, antibiotica, medicijnen voor problemen met je hart, maag, bloeddruk, ADHD/ADD, etc. Gebruik je medicijnen? Neem dan even contact met ons op om te kijken of je mee kunt doen.
  • allergisch bent voor schimmels.
  • veel drugs gebruikt, neem ook dan contact op hoe lange tijd voor de reis je drugs-vrij moet zijn om te mogen deelnemen.

Om deel te nemen aan een truffelreis vragen we je minimaal 24 uur voorafgaand aan de reis geen plantmedicijnen of andere verdovende middelen te gebruiken. Ook geen alcohol.

Wie zijn wij?

Mark en Hanneke ondersteunen de eendags-reytraites in Hulten. Ze hebben beide al vele jaren ervaring in het begeleiden van mensen in persoonlijke processen.

Mark is een krachtige én zachte beschermer. Hij heeft veel ervaring met mensen die buiten het arbeidsproces vallen, met mensen met lichte tot zware psychiatrische problemen. Vanuit zijn ervaring bij justitie, heeft Mark een scherp oog voor wat nodig is in veel uiteenlopende situaties. Hij is down-to-earth, sensitief en geeft mensen een gevoel van veiligheid door zorgvuldig af te stemmen.

Hanneke is traumatherapeut en werkt met alles wat voelbaar is in het lijf. Ze is namelijk heel bekend met niet-voelen (in je hoofd zitten), maar eigenlijk veel teveel voelen. Dus rustigaan uit je hoofd naar het toch durven voelen. Hanneke heeft al ruim 7 jaar ervaring met begeleiden bij en reizen met verschillende soorten plantmedicijnen. En geeft verdiepende en verbindende workshops zoals familieopstellingen, ademwerk, dans, etc. Ze past alleen die technieken toe die ze zelf ook persoonlijk veelvuldig heeft ervaren voor haar eigen processen.

In geval van annulering

De prijs van onze eendags-retraite is € 195. Bij annulering meer dan 4 weken voor de retraite, wordt het inschrijfgeld gerestitueerd minus de administratiekosten à €50. Tussen twee weken en het begin van de retraite wordt het volledige inschrijfbedrag niet gerestitueerd. Bij annulering kun je na afstemming met ons, iemand anders in jouw plaats laten deelnemen. In dat geval zijn alleen de administratiekosten niet restitueerbaar, Om deel te kunnen nemen, dient de nieuwe deelnemer dan direct €50 te betalen aan ons, het overige bedrag kunnen jullie onderling verrekenen.

Heal who you are